Better than a nap?

Really? No minähän uskoin heikkopäisenä tuota slogania, ja ostin kesälomalla ollessani Prahan Sephorasta tämän kasvomaskin, tai no eye maskin. Toivoin todella että tämä olisi ihmelääke tummiin, väsyneisiin silmänalusiini. Ei valitettavasti ollut. Mielestäni tuote toimi kuten muutkin viileässä olleet kasvomaskit, tai ihan perinteiset kurkun viipaleet silmäluomilla. Tulee freesi olo, mutta eihän se tietenkään poista näitä vuosien varrella kertyneitä bageja...niinkuin niitä itse olen alkanut nimittämään. Lomalle lähtiessä ne olivat jo ihan kolmoisbägit, ja toivoin että näiden avulla ne olisivat muuttuneet edes yksöis sellaisiksi, mutta ehkä ne tosiaan lomalla vähän muuttuivatkin. Mutta nyt taas viime aikoina meno on ollut sen verran lujaa, että pelkään että kohta mennään taas kaksois- tai kolmoisbägi rintamalla. Hjui kamalaa, toivottavasti ei. Päiväunia vaan kehiin, ja kunnion lepoa, niin sen pitäisi auttaa.

Minulla on vielä yksi tälläinen Sephoran eye mask käyttämättä, ja aion sen toki käyttää. Mutta en tosiaan odota siltä ihmeitä, enää. Kiva testi, mutta ei sen enempää.


Sen sijaan tämä matkakokoinen Sephoran kuivashampoo saa peukkuja! Ostin sen samalla shoppailureissulla ja toden totta toimii! Tämä Express dry shampoo lunasti paikkansa meikkilaukusta tuleville reissuille. Ihan vaan jo tuon kokonsakin puolesta, mutta toimi noin niin kuin tuotteenakin. Muutoin kyllä suosin ja käytän tätä Kevin Murphyn Fresh Hair -tuotetta, jonka kesällä löysin - love it!Ja sokerina pohjalla käsilaukkuni on jo pitkään kaivannut näitä puuteripapereita, jotka varsinkin kesällä ovat ihan must. Olen aikaisemmin käyttänyt Duroyn puuteripapereita, mutta siinä tuotteessa ei ole kivaa säilytyskoteloa. Ovat kulkeneet oikeastaan parhaiten mukana meikkipakissani asiakaskeikoilla. Tämä Sephorankaan paketti ei ole tämän ihmeempi, mutta pysyy kuitenkin kasassa ja kotelona, joka on hyvä. Joissain blogeissa olen nähnyt aivan fantastisen näköisiä pinkkejä ja kukkakuosisia puuteripaperi koteloita, mistä ihmeestä niitä saa? Jos joku tietää niin saa vinkata :)Seuraavaksi minulla menee testiin, myöskin Sephoran tuotteita, jotka sain ystävältäni tuliaisina (kiitos, kiitos, kiitos). Niistä lisää pian, kunhan pääsen toden teolla niitä testaamaan :)
Syksyistä viikon jatkoa kaikille. Mui mui.2 kommenttia

  1. Mä pääsen nyt ekaa kertaa Sephoralle kun lähdetään torstaina Köpikseen. Saatan seota siellä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jeeeee! Kuulostaa mahtavalle! Huippua Köpis-reissua ja onnea sekoomiseen Sephorassa ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi!