Gaultier kesäkassin onnellinen omistaja!

Hei iiiik! Posti toi minulle pari päivää sitten lahjan! Kyllä! Olin aikas yllättynyt ja erittäin happy. Nimittäin voitteko uskoa että voitin kesällä olleesta Coca-Cola light kilpailusta Jean Paul Gaultierin raitakassin. Ihan mieletöntä! Ja tätä yhtälöä maksimoi vielä sekin, että vain hetkeä aikaisemmin olin nautiskellut juurikin kyseistä special edition cocis lightia Alexandra Alexisin luona, kun meikkasin hänet keskiviikkona Elle Style Awards -gaalaan. Kohtaloa tai sattumaa, mahtavaa sellaista. Ja niinh, minulla sattui olemaan vielä raitalookiin sopiva paitakin sinä päivänä päälle, hihhh... Aikas hassua!
Raitapaidasta ja Elle gaalan Alexandran meikkauksesta (joka oli muuten mahtavan hauskaa puuhaa ja josta varmasti teen erillisen postauksen) voi lukea lisää Alexandran inspiroivasta blogista täältä: http://theycallmealexalex.wordpress.com/


Pst! Nämä kuvat on otettu aivan upo uudella Canon IXUS 240 HS -kameralla, jonka parhaana puolena on ehdottomasti se että kuvat saa siirrettyä langattomasti -kyllä, siis langattomasti vaikkapa iPadille tai iPhoneen ja sitä kautta suoraan liveksi webiin. Teen kamerasta vaikkapa erillisen postauksen vielä, mutta tämä oli hauska ja nopea testi näin perjantai illan kunniaksi. Cheers kaikille! Ja happy weekend! :)

6 kommenttia

 1. Mulle ilmesty postista samanlainen laukku ja olin kyllä hetken ymmälläni kun en muistanu tommosta kisaa ollenkaa :D Googlen avulla löysin tieni tänne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Essi, ja onnittelut laukun voitosta! :) Kieltämättä yllätys oli melkoinen kun laukku saapui :) Harmillista että mitään saatetta tai lähettäjää ei paketissa näkynyt, mutta muistin tuon kesäisen kisan kun olin juuri samana päivänä nautiskellut Gaultierin cocista ;)
   Mukavaa talven odotusta Essi sinulle!

   Poista
  2. Kiitoksia! :) Joo, itekin yllätyin tosi paljon ja meinasin jo lähtee postiin kysymään et mistä se paketti oikeen tuli, kunnes sit tajusin et osallistuin siihen kilpailuun! Kiva palkinto kieltämättä :) Kivaa talven odotusta sullekin!

   Poista
 2. Anonyymi11/02/2012

  Sama vika täällä :D

  ~Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kati ja onneksi olkoon myös sinulle Gaultierin kassin voitosta! Ollaan siis kaikki samassa veneessä ;) Ihanaa talven odotusta Kati! :)

   Poista
 3. Samoin myös sinne :) Rupesi vaan yhdessä vaiheessa mietittyttämään että onko nää aitoja vai jotain look-a-like kopioita kun näitä on jaettu monta ja monessa eri maassa. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!