Elämää...

Viikot vierii hurjaa vauhtia. Nyt on jo lo-ka-kuu. Huh heijaa! Ellei aina välistä olisi tälläisia viikonloppuja kuin minulla nyt pitkästä aikaa oli, en välttämättä ymmärtäisi havahtua ympärillä oleviin asioihin. Syksy on nyt parhaimmillaan! Aikamoista väriloistoa tuolla ulkona. Ja aurinko ystävämme on myös ilahduttanut meitä. Ihan huippista! 

Tämä viikonloppu oli kyllä aikas chilli monella tapaa. Perjantai aamuna sain herätä siihen että sänkyyni tuotiin Starbucks toimitus suoraan Helsinki-Vantaalta. Ei paha lainkaan! Hetkeä ennen olin hyvästellyt maailman söpöimmän koiranpennun kotimatkalleen. (Sain toimia hoitotätinä yhden vuorokauden tälle pikku söpöliinille - katsokaa kuvia alta...aaaaww...). Perjantai ilta päättyi vielä onnistuneeseen matkailtaan ystävien kanssa.
Lauantai alkoi aivan mahtavalla tuparibrunssilla kauniin Vanhankaupunginkosken ympäristössä. Jos nauru pidentää ikää, niin sitä tuli kyllä lauantaina lisää, rutkasti! Hyvä niin, sillä lokakuun lopulla täytän taas vuosia ;)
Aurinkoisella kävelyretkellä Vanhaanjoen varrella näin myös "rakkauden sillan", eli sillan jonne pariskunnat kiinnittävät rakkauslukkonsa ja heittävät avaimen joen tyrskyihin. Minä en ainakaan tiennyt että se sijaitsi tuolla, joten oli aika kivaa olla ihan turistina kotikaupungissa :) Koko lauantai oli kyllä lastattu kaikilla mahtavilla asioilla; aurinkoisella säällä, upealla brunssilla, naposteltavilla ja ystävillä. Aikalailla siis täydellistä.

Miten teidän viikonloppu? Minulla se meni tosiaan aika pitkälti näin. Koiruuksia, herkkuja, kuninkaallista teetä, matkasuunnitelmia, ystäviä, aikaa, naurua. Elämää.
Ja ai niin, tietysti keltaisen haamukuvaston selailua...

PS. Jos olet Instagramissa niin minut löytää nimellä sannasevenseas. Liittykää, tykätkää, seuratkaa jne :)
Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!