I love me -messuilta

Heips rallaa, ennätin synttärihulinoissani myös piipahtaa viikonloppuna I love me -messuilla. Aika paljonhan siellä oli populaa, olitko sinäkin messuilla? Mitä tykkäsit? Alla kooste omasta messupäivästäni.

Ostin testiin tämän Ziajan Cocoa Butter -kaakaovartalovoin. Oli niin edukas paketti, että en voinut olla kävelemättä ohitse. Lisäksi tuote on voittanut Elle Beauty Awards 2012 -palkinnon ollen "Tuomariston valinta". Kerron myöhemmin täällä, kunhan tuote pääsee testiin, että mitä mieltä itse olin kys. tuotteesta. Postausta siis tulossa.


Duroyn osasto on aikalailla meikkaajan paratiisi... siveltimiä, siveltimiä ja siveltimiä. Nam! Mukaan tarttui kulmakarvasivellin, pyöröharja sekä irtoripsiä ja eyeliner-sivellin ja olikohan jotain muuta...? Meikkikynäterotin, joka teroittaa terävää ja tylpempää jälkeä. Mielenkiintoista! :)



Messuilla tapasin myös ihanan Viivi Pumpasen piiiiitkästä aikaa. Olen tehnyt Viivin kanssa muutaman näytöksen Wellalle parisen vuotta sitten ja oli kiva tavata aina yhtä iloinen ja ihana Viivi. Hän oli Kultajousen osastolla edustamansa Princess -sarjan taholta. Oi joi, tykästyin kovin malliston sormuksiin :) Katsokaa ja ihastukaa itse täältä. Terkkuja Viiville ja ihanaa syksyn jatkoa! :)


Mineraalimeikkisarja gaya - onko teille tuttu? Muistan hipelöineeni näitä aikaisemminkin samaisilla messuilla, mutta muuten minulla ei ole mitään kokemuksia tähän italialaiseen meikkisarjaan. Onko teillä? Olisi kiva kuulla kokemuksia.
Alemmassa kuvassa gaya:n meikkitaiteilija meikkaa minun messuseuralaista Suvia, meikkaaja hän myös. Odotan mielenkiinnolla Suvin kokemuksia hänen ostamastaan luomiväristä.



Terveys -messuilla ennätin käydä vain ihan pikaiseen ennen messujen sulkeutumista, ja sieltä mukaan tarttui italialaista luomu-tomaattikastiketta sekä täysviljapastaa. Namskis! Lisäksi tuo "4 tunnin työviikko" -otsikko tuossa kirjassa pisti pahasti silmään. Ajattelin että paree ottaa kuva, jotta muistan noin houkuttelevan kirjan olemassa olon. Onkohan kukaan lukenut kyseistä kirjaa? Kirjassa luvataan paljon: "Unohda yhdeksästä viiteen -elämä. Asu missä haluat ja ryhdy uusrikkaaksi." hahhhah... yes please.


Lisäksi muutamia kuvia itse muotinäytöksestä, josta itselle jäi päällimmäisenä mieleen nämä rennon oloiset Elisabeth Eberndorferin housut.



Mites, vierailitko sinä menneenä viikonloppuna messuilla? Mitä sinulla jäi mieliin?



Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!