Uusi rakkaus: Michael Kors bag

OMG! ja Happy Birthday to me! Nyt olen aikas happy!
Sain tämän söpöliinin tänään, tai siis en saanut, vaan ostin sen tänään Stockan Hulluilta Päiviltä ja oon ihan lovena nyt siihen. Olen jo pitkään halunnut MK:n laukkua, ja nyt se osui kohdalla. Lav it! :)

Laukun ostoprosessi oli todella jännä. Päätin luottaa tuotteen hankinnassa vasta lanseerattuun Hullujen päivien webbi-kauppaan, mutta ensimmäiseen puoleen tuntiin sivut eivät juurikaan toimineet, joten en päässyt laukkua netistä ostamaan aamulla ja sitten jouduinkin jo lähtemään ajelemaan töihin päin. Töihin päästyäni web-sivut toimivat, mutta kaikki laukut olivat jo menneet. Olin hetken että höh&harmi, mutta päätin kilauttaa vielä kaverille (parhaalle sellaiselle, eli miehelleni), ja pyysin (anelin) häntä hurauttamaan äkkiä ratikalla Stockalle katsomaan vieläkö laukkuja olisi. No, hetken kuluttua sainkin jo soiton takaisin, että laukku löytyi! Jihaaa! Olin aikas happy girl :)

No katsokaa nyt tätä söpöliiniä :) Me like. Me happy.
 
Kyseessä on siis Michael Korsin Fulton Black Tote Bag.

Mites teidän hulluttelut, uskaltaudutteko keltakassien mafiaan vai kierrättekö paikan kaukaa?
Itse ajattelin rohkeasti mennä paikan päälle huomenna tai perjantaina. Nettikauppa ei valitettavasti vakuuttanut, paitsi ruuhkan jälkeen jolloin sivut toimivat, mutta tuotteita ei enää ollut.

 PS: Synttärit ovat vasta reilun viikon päästä, mutta miksi odottaa, kun juhlinnan voi aloittaa jo nyt. Cheers! :)

4 kommenttia

 1. Ihana laukku...... sopis munkin makuun. ihana se on...ja ulkoiluta nyt ihanuutta.
  Ehkä näemmä lauantaina Hyvinkään suunnalla.... täällä yritän toipua lentsusta.... kolmas päivä jo menossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis, ja iiiiih-kiitos :) Pienestä sitä tulee iloiseksi - tai oikeastaan ei nyt todellakaan niin pienestä. Tämä oli pitkän harkinnan tulos. Rahahan ei kasva puussa :)
   Kovasti paranemisia ja Hyvinkäälle olisi tarkoitus kummipoikaa mennä morjestaa. Toivottavasti siellä nähdään :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!