Birthday fun!

Lokakuu on mulle SE kuukausi kun täytän vuosia. Tai se kuukausi kun minä vanhenen... Miten sen nyt haluaa sanoa tai tulkita. Ehkäpä se olisi näin passeli: Lokakuu on mulle se kuukausi kun minulla on syytä juhlaan! Se on kuukausi kun minulla on synttärit ja jälleen hyvä hetki pohtia että mihin se vuosi hurahti tai että mitä kaikkea kivaa tuli tehtyä ja missä kaikkialla tuli käytyä... Mitä saavutin vai saavutinko? Tavoittelinko tarpeeksi unelmiani... Mitkä asiat pysäyttivät ja mistä sain potkua ja mitkä asiat inspiroivat minua.
Olen aina ollut sitä mieltä että joka vuosi on juhlittava omia synttäreitä jollain tapaa. Haluan arvostaa elämäni yhtä uutta saavutettua vuotta. Siksi on syytä juhlaan!
Omat syndet meni tänä vuonna ehkä vähän aikaisempaa poikkeavalla tavalla. Juhlien sijaan päätin ottaa aikaa itselleni ja ottaa ihan vaan relax. Lähdettiin minilomalle omaan kaupunkiin, eli käytin ystäviltäni saaman lahjakortin Hotelli Havenin Lux-huoneeseen, ja voi ziiisus miten lux se tosiaan olikin! Kyllä kelpasi nukkua prinsessan unta ja herätä aamulla synttäripäivään :) Aivan ensiluokkainen henkilökunta ja todella tyylikäs hotelli kaikin puolin. Suosittelen lämpimästi!
Aamiaiselle en harmikseni tajunnut ottaa kameraa mukaan. Mutta kuvitelkaa sellainen aika pitkälti täydellinen aamiaisbuffaherkkupöytä tietysti cavan kera. Nam nam! Cavaa tuli tosin vain siemaistua, sillä riensin hotellilta Kampin TS-salonkiin meikkaamaan päivän morsianta Jennyä - Onnittelut vielä kertaalleen hääparille!

Tässä muutamia kuvia heavenista...eiku Havenista :)


Samalla haluankin toivottaa kaikille lokakuun lapsille oikein ihania Synttärijuhlia! :)


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!