Studio SMAG

Mikä? Mitä? Studio SMAG on siis minun toiminimeni, jota pyöritän vapaa-ajallani. Toteutin pitkäaikaisen haaveeni opiskella meikkaajaksi/stailaajaksi (jos siihen nyt voi opiskella?!) alkuvuodesta 2011. Minulle oli melkein alkujaan selvää, että vaikka minulla on hyvä päivätyö, niin aion toteuttaa itseäni myös meikkaajana ja stailaajana, joten halusin perustaa yrityksen, toiminimen, jotta olen olemassa.
Olen niitä ihmisiä, jotka rakastaa tehdä monia asioita, eikä elää vain yhdessä muotissa. Meistä on moneksi! Vain aika, tahto ja mielikuvitus on rajanamme.

Studio Smag, eli minä, teen asiakasmeikkejä, esimerkiksi häämeikkejä sekä juhlameikkejä ihan kuluttajille sekä myös yritysryhmille. Lisäksi olen ollut myös muutamissa muotinäytöksissä stailaajana. Aivan hurjan hauskaa puuhaa, vaikka päivät venyvätkin helposti yli 12 tuntisiksi, silti tykkään ja tekisin mielelläni jatkossa enemmänkin stailauskeikkoja.
Teen mielelläni myös yhteistyötä toisten yrittäjien kanssa ja tässä yhteydessä haluan mainita ne nimellä, koska olen ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhömme ja hyvän jakaminen ei ole koskaan pahasta.
Olen jo reilun vuoden ajan meikannut Helsingin Kalliossa sijaitsevan parturi-kampaamo Studio Ysin asiakkaita. Yhteistyömme toimii siten että Ysin tytöt tekevät asiakkaille upeat upeat kampaukset ja minä viimeistelen hää- tai juhlalookin asiaan kuuluvalla meikillä. Mikäli sinulla on juhlia tai häitä tulossa. Ole ihmeessä yhteydessä minuun tai Ysiin.

Toinen yhteistyökumppanini on jo pitkään alalla vaikuttanut tyyli- ja imagokouluttaja Päivi Lehtovuori Taikapeili Productionista. Taikapeilin tilat Helsingin Kampissa sopivat erinomaisesti isommille ryhmille, kuten vaikkapa naisteniltoihin, polttariseurueille, yritysporukoille ja muille ryhmille jotka haluavat viettää rennon tyyli-illan vaikkapa värianalyysien ja meikkiopastuksen parissa. Jos kiinnostuit, niin syksyn osalta ohjelmiston näet täältä.
Säihkyvää viikkaria kaikille! Seuraava postaus on taas paluu normaaliin, eli ei hätää. Näitä markkinointiviestejä ei täällä tulla liiaksi näkemään. Mutta mikäli tästä heräsi jotain kysymyksiä, niin ihmeessä kysykää. Vastailen mielelläni. Lisää myös www.studiosmag.fi :)


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!