Hääkampaus ja meikki morsiamelleOlipa kerran elokuinen loppukesän lauantai. Tuona päivänä toisensa saivat Mia ja Kalle. Minun iloni oli toimia juhlissa morsiamen meikkaajana sekä kampaajana. Tein myös yhdelle kaasolle juhlameikin sekä kampauksen. Aamu oli ihanan touhun täyteinen ja mikä ihana onni, että vielä elokuun lopulla sää oli näin kaunis, kuin kuvista hyvin pystyy aistimaan. Ihania kuvia! Upean näköinen pari! Onnea Mia & Kalle! Kuvat on ottanut valokuvaaja Eeva Kangas.
Aikainen aamuni alkoi upealla auringonnousulla aamukuuden aikoihin, kun ajelin kohti morsiamen lapsuudenkotia, jossa olimme sopineet tekevämme häämeikin ja kampauksen. Olimme Mian kanssa keskustelleet ja vaihtaneet kuvaehdotuksia tulevasta lookista jo aiemmin, ja Mia kävi luonani aikaisemmin samalla viikolla vielä koekampauksessa. Koemeikkiä ei tällä kertaa tehty, koska olen meikannut asiakkaan kerran aikaisemminkin.

Alla kaasojen ottamia in-action kuvia meikkauksesta sekä kampauksen teosta. Tämä työkeikka oli todella kiva, morsian oli ihana, ja kaasot loistavia. Ja tietysti mikä parasta, asiakas tyytyväinen. Kiitos Mialle kuvista ja pirteää syksyn jatkoa! :)Onko lukijoiden joukossa tulevia morsioita? Mietityttääkö sinua jokin meikkiin tai kampaukseen liittyvä asia suurena päivänäsi. Kysy ihmeessä, vastaan ja autan parhaani mukaan!


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!