Toni&Guy 50-vuotis juhlafestivaalit Lontoossa


Tässä viimeinkin kuvasatoa reilun viikon takaisesta TONI&GUY 50-vuotis juhlafestivaali tilaisuudesta, joka järjestettiin noin 25 minuutin junamatkan päässä Lontoon keskustasta. Saavuttuamme perille Stevenagen juna-asemalle meidät otti vastaan aivan sairas sademyrsky, yay! noot! Hehhh, no kyllä siinä vähän nauratti että tätäkö tää nyt on koko ilta? Mutta ei ollut, onneksi. Mutaisen niityn yli käveltyämme sade alkoi hellittää, ja jopa aurinko näyttäytyi hetkittäin. Mutta hirmusen kylmä tuolla ulkona oli, siis todella todella kylmä. Britit on ilmeisesti karaistuneet sateiseen ja kosteaan kylmyyteen, koska suurin osa oli mini farkkushorteissa liikenteessä. Huh heijaa! :) Itselläni hanskat ja jokin päähine ei olisi ollut yhtään liikaa. Onneksi illan pääjuhla tapahtui isossa teltassa, jonne ovet avautuivat hieman ennen auringonlaskua.Kesän vikat festivaalit siis, mutta vähän eri ajatuksella. Nyt juhlittiin nimittäin 50-vuotiasta Toni&Guyta! Suomen Label.m:n jengi tarjosi kaikille Suomesta saakka tulleille shampanjaa! Pitihän sitä lämmikettä maistaa, ja olikin muuten hyvää shamppista! Kylmyydestä huolimatta tilaisuus oli hieno ja seura loistavaa! Itse muotinäytös pidettiin hiusalalla ennen näkemättömän pitkällä (pisimmällä) catwalkilla. Ennen shown alkua Toni&Guy palkitsi paljon alan ammattilaisia, ja uusia tulokkaita. Todella hienot puitteet oli kyllä juhliin rakennettu ja useita esiintyjiä viihdytti pitkin iltaa. Itse olin sen verran syväkoomassa päivän jäätymisestä, että poistuin hyvissä ajoin ennen puolta yötä takaisin Lontoon hotellille....Zzzzz... Kiitos-Thank you Toni&Guy and label.m!

Niin, ja mites ne itse hiustrendit? Minun pokkarikamera ei valitettavasti onnistunut ikuistamaan tarpeeksi hyviä kuvia catwalkin yksittäisistä malleista, joten suosittelen lämpimästi klikkaamaan kuviin tästä!
Label.m oli muuten viime viikon Lontoon Muotiviikoilla yksinoikeudella ainut hiusbrändi, jota koko fashion weekeillä käytettiin!

2 kommenttia

 1. Näyttää kyllä ylikivalta tää reissu! Sulle ois blogihaaste väreihin liittyen mun blogissa :)

  http://stilettikorkokanta.blogspot.fi/2013/09/matkatrilogia-1-varikas-usa-roadtrip.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissu oli kyllä huippu ja tämä tilaisuus varsinkin! Kiitos ihana Ulla, huomasin blogihasteen ja otan siitä kopin innolla! Nyt oon ollut vain vähän rikki-poikki-väsynyt, ja se tarkoittaa yleensä että blogi jää paitsioon...höh... Mutta palaan haasteeseen <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!