London London kuvina

Terkkuja Lontoosta! Tai siis takaisin tultiin toissa yönä, mutta vielä tässä ollaan toipumispuolella. Univelkaa. Kauheesti. Ei meinaa vanha enää jaksaa. Itse matkan agendahan oli TONI&GUY 50-vuotis juhlafestarit, joista teen vielä ihan oman postauksen, mutta tässä fiilisten yleisesti teille monelle varmasti tuttua Lontoota.
Näissä kuvissa ei kyllä itseasiassa ole lainkaan nähtävyyspönötyksiä, en nimittäin nähnyt yhtään sellaista, siis nähtävyyttä, periaatteessa (jos puhelinkoppia ja kaksikerroksisia busseja ei lasketa?). Toki onhan koko kaupunki nähtävyys! Keskityimme enemmän fiilikseen, chillailuun ja ruokailuun - ja tietysti shoppailuun. Jotenkin siinä vain kävi niin, että huomasi päivän taas kuluneen kaupoissa. Ihmeellistä?! :)
Mutta ruoka oli hyvää, ja ajattelinkin jakaa muutaman hyvän paikan jossa kävimme (kuvia alla);
Perjantai iltana juhlistimme syntymäpäiviä Jamie´s Italian ravintolassa Covent Gardenissa. Lauantaina siirryimme pika visiitille itä-Lontooseen Albion Cafeseen, nam! Lisäksi söimme (minä ihan ensimmäistä kertaa) Libanonilaista ruokaa Comptoir Libanais ravintolassa, Sohossa, myöskin nam! Ja aamupalat olivat aina hyviä. Hotellin lähellä oli useampi ihana aamiaispaikka, josta sai luomu aamiaista, nami nami. Tykkäsin. Yksi aamiaislemppari oli sunnuntai aamun kävelylenkillä Camdenissa The Blues Kitchen. Suosittelen!Lontooseen voisin lähteä pian uudestaan, oli sen verta kivaa, ja hyvää ruokaa. En ainakaan pidä nyt yli kymmenen vuoden taukoa kuten minulla oli viime käynnistä. Paitsi ai niin, siellähän satoi joka päivä. Se ei kyllä toimi mulle. Vai olinko vain huono onninen... Mites teillä ovat Lontoon säät suosineet? Mikä se olisikaan paras aika mennä uudestaan? :)
1 kommentti

  1. Oih, tuonne Blues Kitcheniin on päästävä! Mä niin tykkään Camdenista alueena :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!