Meikkaajan testissä Laveran luonnonkosmetiikka


Tässä eilen lupaamani postaus meikkileikistä, jossa siis testasin Laveralta erääseen tilaisuuteen saatuja meikkejä itselläni. Tein vastaavanlaisen testin jo aikaisemmin kaverilleni, mutta nyt olen siis itse koekaniinina :) 

Olen käyttänyt itse jo pidemmän aikaa eri merkkisiä luonnonkosmetiikka tuotteita, tai mineraalimeikkejä päivittäisessä käytössä, mutta nyt tämä meikki on tosiaan tehty alusta loppuun Laveran kosmetiikalla (paitsi ripsivärissä käytin omaa Couleur Caramel -ripsaria). Ei sillä etteikö Laveralta löytyisi ripsivärejä, löytyy ja itseasiassa useampiakin, mutta hygienia syistä käytin omaani, enkä testerinä ollutta.


Aluksi peitin tummat silmänaluset Laveran Natural Consealer -tuotteella, jonka jälkeen levitin meikkipohjaksi nestemäisen Natural Liquid Foundation (Almond 04). Levitin pohjan ihan sormin, ja tykkäsin kovasti sen koostumuksesta. Meikkipohjan kiinnitin Laveran irtopuuterilla.


Varjostukset tein Caribbean Spirit -sarjan mattamaisella Mineral Sun Glow Powder (sun Touched 03) -aurinkopuuterilla. Korostukset tein poskipäille, kulmaluille ja amorinkaaren yläpuolelle Caribbean Spiritin Beautiful Mineral Eyeshdow Golden Bay (11) -luomivärillä. Poskipunana käytin Shimmerin Apricot (light 02) sävyä, joka varmaan vaaleammalla iholla pääsisi enemmän oikeuksiinsa.Kulmat meikkasin Laveran ainoalla kulmakynällä, Eyebrow Pencil All Brows:lla, joka muotoutuu hämmästyttävän hyvin eri värisille kulmille. Silmäluomille tuli kolmea eri sävyä: Magic Gray (07), Chocolate Brown (08) sekä Golden Bay (11) -luomivärejä. Rajaukset tein Laveran Eyeliner Pencil -kynällä, jossa on todella pehmeä jälki. Huulille laitoin -mun suosikkia- Golden Kiss (07)  sävyä.


Kun meikit ja niiden käyttäytymisen oppii tuntemaan omilla kasvoilla, ero tälläisen tavallisen arki/iltameikin lopputulokseen siitä onko meikki toteutettu synteettisellä kosmetiikalla vai luonnonkosmetiikalla ei mielestäni juurikaan ole - siis pisteet kotiin luonnonkosmetiikalle! Koska jos saman lopputuloksen saa luonnonkosmetiikalla, miksi ei myös suosisi niiden käyttöä ennen kaikkea arkimeikissä?
Meikkaajana toki pidän avoimena kaikki merkit ja tuotteet, koska jokaisesta tuote-alueesta löytyy aina se "huippu-tuote-jota-ilman-ei-voi-elää". Kuvaus ja näytös meikit ovat myös oma lukunsa, koska vaativat erilaista kestävyyttä ja tehoa.

Mutta miltäs teidän silmään meikki näyttää, ja osaisitko nähdä eroa (onko sitä?) luonnonkosmetiikalla tehtyyn meikkiin?
Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!