Inspiroiva tapaaminen Ivana Helsingissä

Olin viime torstaina Namen, eli Nuorten aikuisten Amerikka-verkoston kanssa yrityskäynnillä Ivana Helsinki Storessa Helsingin Uudenmaankadulla. Illan hostasi itse oikeutetusti Paola Suhonen, jota kuunnellessa oikeasti pelkästään hymyilytti ja tuli hyvälle mielelle. Nainen on niin inspiroiva, ja todella ansainnut kaiken menestyksensä! Oli huikeaa kuulla Ivana Helsingin tämän hetkinen elämänkaari suoraan Paolan kertomana. Olen itse hyvin paljon seurannut Ivana Helsinkiä ja Paolaa suunnittelijana, ja useat printit, grafiikat ja tuotteet vuosien saatosta olivat tuttuja nähdyssä esityksessä, mutta olihan se huikeaa kuulla kaikki itse suunnittelijan kertomana, ja vielä enemmän avattuna. Historiaa Ivana Helsingille on kertynyt jo pian 15 vuotta. Sen kunniaksi on tulossa myös juhlakirja.
Meidän Namelaisten kärkenä tietysti Amerikka-diggareina olivat myös Paolan Amerikan vuodet. Hänhän muutti nyt kesällä takaisin Suomeen.
Ilta oli ihanan inspiroiva, tapasin uusia Namelaisia, sekä uudet ideat sinkoilivat pitkin korkeaa liiketilaa. Luovuus ja samanhenkisten ihmisten ajatukset ja unelmat olivat suuresti läsnä tuona iltana. Vain taivas on rajana. Kuten Paola on osoittanut!
Tähän Paolan ajatukseen, johon kiteytyy Ivana Helsinki, on mielestäni hyvä lopettaa:

Love stories, Road trips & Dresses






Kuvat otettu Ivana Helsinki Storesta. Tuossa toiseksi alimmaisessa kuvassa vilahtaa muuten uusi talvitakkini, johon tässä kaiken inspiraation hurmoksessa hurahdin. Ihan extemporee. Mutta hei, joskus täytyy elää villisti! hehehe :) Muita kuvia illasta en hurmospäissäni edes ennättänyt ottamaan, joten vinkkaan lämpimästi teitä katsomaan Paolan ja meidän Namelaisten yhteiskuvan ihanan Ullan sivuilta. Kiitos Ivana Helsinki ja Paola Suhonen. Oot mun idoli :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!