Color.Bug luomiväri hiuksille by Kevin Murphy

Tiistaina olleen Vappuaaton kunniaksi ajattelin viimein testata jo alkuvuodesta ostamaani Kevin Murphyn Color.Bug "luomiväriä" hiuksille.

Tarkoituksena oli värittää muutamia hiuskiehkuroita tällä pinkillä värillä ja vielä kihartaa ne uudelleen värjäyksen jälkeen. Värin levittäminen sujui ihan mukavasti, mutta tosiaan ei aivan ilman sotkua. Pinkkiä väriä karisi lattialle ja pöydälle, joten pyyhe kannattaa olla kyllä harkioilla tätä tehdessä.
Väri oli paljon voimakkaamman värinen purkissa ja jotenkin haaleni laitettuani sitä hiuksiini. Toki harjasin hiuksen pinnalle jäänyttä irtoväriä pois, niin todennäköisesti siinä se tehokkain neonvärisyys varmasti karisi. Mutta se mitä hiuksiin jäi, näkyi hauskasti. Vaaleaan hiukseen laitettaessa lopputulos olisi varmasti ollut paljon kirkkaampi. 
Tyylejähän on useita, ja tämän hetken suosituin taitaa olla että koko latvat "dipataan" tuolla värillä. Seuraavaksi kokeilen suoristettuihin hiuksiin väriä siten. Mutta tykkäsin ehdottomasti tästä pikku väripallosta. Hauska lisä lookiin ja suht nopea laittaakin. Peseytyi hyvin pois seuraavassa pesussa, eikä sotkenut vaatteitani.

Onko teillä kokemusta Color.Bugin käytöstä tai muista vastaavista "pikaväreistä"? Tätä uskallan kyllä suositella ehdottomasti. Sarjasta löytyi useita eri värejä, valkoisesta mustaan ja näillä tehoste neonväreillä myös.Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!