Lomalla :)

Hola! Tämä blogaajanainen ilmoittautuu lomalaiseksi abouttiarallaa näillä minuuteilla :)
Huhheijaa, pakkausrumba on tosin vielä edessä, mutta se onneksi on ihan kivaa puuhaa (purkaminen ei niinkään). Aika tiukille taas veti tämä lomalle lähtö...kaikenmaailman iPodin, padin ja phonen päivitykset, työt kaupanpäälle, kesätukan laitto kampaajalla ja tietty uudet kynnet. Siis tietty! Kiirettä piisasi mutta nyt on lomanainen suht kasassa ja pakkausta vaille ready. Tietty tämän rakkaan blogin päivitys jäi nyt vähän kesken eräiseksi. Ennätin fiilistellä lomakohteista vain sitä viimeistä, eli Los Angelesia. Saatte sitten fiilistelyt Torontosta ja Niagaran viinitiloita livenä. Unohtamatta tietty fiilistelyjä loman toisesta kohteesta New Yorkista. Eli kannattaa kurkata blogia aika ajoin, tai liittyä fabebook-ryhmään jonne postaan kaikki kuulumiset. Oijoi...tässähän alkaa suupielet kääntyä pakostakin ylös päin. :D Päässä takoo nyt oikeastaan vain, että älä unohda juhlamekkoa...älä unohda juhlamekkoa..hihhh :)

Kuvassa onnellinen Alcudiassa, Mallorcalla syksyllä 2012.


Ihanaa ja aurinkoista alkukesää kaikille blogini lukijoilleni. Muistetaan kävellä rantahiekalla ja dippailla varpaanpäitä meren aaltoihin (järvi käy myös) :) Instagram päivittyy aktiivisimmin, ja minuthan löytää sieltä sannasmag  nimellä. Pus.


4 kommenttia

 1. Uijuijui, välittyipäs mukavasti lähdön tunnelma ja matkajännitys tännekin puolelle ruutua! Innolla reissupostauksia odotellaan täällä!

  IHANAA MATKAA! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla lomatoivotuksista, yeij! :) reissupostauksia alkaa tippumaan kunhan pari päivää ensiksi chillaillaan ja ihmetellään tätä ihanaa asiaa nimeltä loma :D
   Ihanaa reissun odotusta myös sinulle! :)

   Poista
 2. Aika samantyyliset bannerit meillä. Vannon käsi sydämellä, etten ole matkinut, vaan juuri löysin blogisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ciao Päivi, tervetuloa blogini pariin! :) hihihh, kävin katsomassa blogiasi ja ihan mahtavaa että siveltimet on meillä kummallakin bannerissa esillä. Ja miksei olisi kun meikkaajia ollaan ;) Menestystä opintoihin! Ja loistavaa että seuraat unelmiasi, niin juuri pitääkin <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!