Costumen kehukuukausi

Tämä on hauska juttu! =) Ja päätin lähteä heti mukaan Costumen kehukuukauteen ja haluankin kehua huiman taitavaa neulehullu-serkkuani, jonka käsitöiden täyteinen blogi on inspiroivaa luettavaa ja ennen kaikkea katsottavaa.
PS. Älkää turhautuko hänen blogia lukiessa, nimittäin mielestäni enää se ei riitä perusteeksi omalle aikaansaamattomuudelleni että
'kyllä minäkin, mutta kun ei ole aikaa', sillä tämä nainen on elävä esimerkki siitä että perheen ja työelämän pyörittämisen lisäksi oma harrastus tai intohimo johonkin asiaan on niin palkitsevaa ja antoisaa että kyllä sitä aikaa vaan jostain aina löytyy.
Ugh, tästä piikki heti itselleni ja vieläkin keskeneräiselle Ivana Helsinki DIY kassille. Nyt siis tuumasta toimeen! =) Muistetaan siis jokainen tavoitella unelmiamme ja raivataan joka päivään edes pieni hetki niille omille inspiroiville asioille!


Tämä on kehuhaaste ja haastankin teistä jokaisen kehumaan omaa lempparityyppiään tai inspiroivaa blogia. Näitä kiiltokuva "kehukuvia" jaettavaksi löytyy lisää Costumen sivulta.

Hyvä kiertämään.
 

2 kommenttia

  1. Kiitos Sanna <3! Mä kehun sua kohta takaisin, ja laitan kehun kiertämään. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olkaas hyvä <3 Olet kehut nimittäin ansainnut! :) Ja hyvä että laitat kehut kiertämään... ja nyt ilmeisesti minun vuoro sitten punastella kun kävin kurkkaamassa blogiasi ;D Voih kiiiitos :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!