We Love Wipes, osa1

Kerroin aikaisemmassa postauksessa meikkaajan päivästä (voit lukea sen tästä). Ja mainitsin siinäkin yhtenä tärkeänä työvälineenä -tietysti siveltimien ja itse meikkien lisäksi - erilaiset kosteuspyyhkeet. Niistä on kyllä moneksi, niin meikkaajan ammatissa, kuin muussakin arjessa ja reissussa. Ja näitä kosteuspyyhkeitähän on niin moneen lähtöön että välillä päätä huimaa. On vitaminisoituja kosteuspyyhkeitä, on ihoystävällisellä ph- arvolla olevia kosteuspyyhkeitä. Ja sitten tietenkin meikinpoistoon soveltuvia kosteuspyyhkeitä, sekä intiimihygieniapyyhkeitä, ja antiseptisiä käsipyyhkeitä ja niin edelleen. Siis älyttömän moneen eri käyttötarkoitukseen!

Käytätkö sinä paljon kosteuspyyhkeitä päivittäisessä käytössäsi? Ja millä tapaa?

Itselläni muiden kuin meikkikäytössä olevien kosteuspyyhkeiden käyttö rajoittuu oikeastaan hyvin pitkälle reissukäyttöön tai festari-, tai picnic-käyttöön. Matkoihin tai paikkoihin joissa ei juurikaan ole vesipistettä lähettyvillä.
Meikkaajan työssä sen sijaan peruskosteuspyyhkeet ovat loistava apu monessa kohtaa. Pyyhkeillä voi tarvittaessa vaikkapa puhdistaa asiakkaan kasvot, korjailla hieman meikkiä, putsata siveltim, ja putsata kätevästi myös omat kädet, joihin tulee meikkaamisen aikana kokeiltua meikkejä. Lisäksi oikeanlaisella kosteuspyyhkeellä saan kätevästi putsattua myös meikkipisteeni. Siisteys ja hygieenisyys on kaiken a ja o. Kosteuspyyhkeitä siis menee yhdelläkin meikkikeikalla aika lailla.
 
Osana We Love Wipes -kampanjaa pääsinkin oikein luvan kanssa kokeilemaan useampaa kosteusliinaa*. Oli kasvonaamiota, käsipyyhkeitä, Clear-up Stripseja, kynsilakan poistolappuja, intiimipyyhkeitä, silmämeikinpoistolappuja, Anti-Aging hoitolappuja ja niin edelleen. 

Nämä alla olevat, testatut tuotteet, lienee kaikille tuttuja. Simplen silmämeikinpoistolaput, sekä meikinpoistopyyhkeet. Toimivia tuotteita, jotka lähtevät nyt kesälomalle ja tuleville camping/festari-reissuille mukaan. 
Ja kuinka käteviä nuo yksittäin pakatut kynsilakanpoistolaput ovatkaan! Ei varsinaisesti mikään uusi keksintö tai löytö, mutta loistavia käyttötarkoitukseltaan! Niistä löytyy tavallinen versio asetonilla, sekä ilman sitä oleva versio. itselläni kun on geelikynnet, suositellaan käytettäväksi vain asetonittomia kynsilakanpoistoaineita. Siis jos haluan lakata nämä rakennekynnet, se onnistuu. Kunhan vain poistan lakan pois asetonittomalla kynsilakan poistoaineella. Asetoniton versio on muutenkin hellävaraisempi kynnelle, mutta ei alkuun niin tehokkaan oloinen poistoteholtaan.


 Simple tuotteista pitää vielä mainita että ovat kaikkea tätä:  
 "with vitamin goodness, no alcohol, no oil, no perfume, no colour"


Olen aika hauskalla tavalla saanut kokeilla ja testailla mitä kaikkea kosteuspyyhkeillä-, ja liinoilla voi tehdä kauneuden alalla. Mutta esimerkiksi kodin siivouspuuhiin löytyy erilaisia liinoja ikkunanpesusta lähtien. Mutta huomauttaisin, että kukin liina on tehty aina kyseistä käyttötarkoitusta varten. En siis lähtisi öljyisellä liinalla putsaamaan massiivipuutasoani, tai keittiönpöytääni. Kullekin liinalle ja pinnalle on omat tuotteensa. Esimerkiksi (alkoholipitoinen) käsiendesifiointiliina on hyvä retkeilyelämässä telttaillessa, mutta se ei sovellu leiriteltan pohjan roskien putsaamiseen :( Tiedän tämän nyt kokemuksesta, kun telttani lasikuitupohja sanoi sopimuksesta irti. Ja en keksi muuta syytä miksi uuden teltan pohjalle kävisi huonosti, kuin että hoidin sitä väärin.
 
Klikkaa tästä lukeaksesi lisää käyttötarkoituksia ja kokemuksia liinojen maailmasta ja kerro vaikka oma ihmeellinen wipes -tarinasi!We Love Wipes, osa 2:ssa lisää asiaa kosteusliinoista ihonhoidon ja kasvonaamioiden muodossa.
 

* Tuotteet saatu Suominen Kuitukankaat Oy:ltä osana We Love Wipes -kampanjaa.

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!