Vesi meni lasipulloon

Kyllä. Päätin lopettaa vähentää muovipullojen käyttöä päivittäisessä arjessani, kuten työpaikalla, ja ratkaisun siihen toi VOSSin lasinen vesipullo (siis oletan että pullo on täyttä lasia, muovi merkintää siinä ei ainakaan ole). Sattui ihan loistavaan saumaan, ja voitteko uskoa että tämä "Design-vesi" löytyi vain vajaalla kolmella eurolla Verkkokauppa.comista. 
Ostettuani pullon, oli pakko googlata enemmän Vossin taustasta. Olen merkistä ollut kyllä tietoinen ennenkin ja ostanutkin ulkomailta tätä vettä, mutta ihan mielenkiinnosta lähdin tutkimaan sen taustoja, ja sitä että miten vedestä saadaan aikaan kallista (normaalisti hinta on ollut monta kertaa enemmän, ainakin ennen?) luksusvettä. 
No niin, elikäs auttaisiko aluksi se että Calvin Kleinilläkin toiminut suunnittelija palkattiin suunnittelemaan pullo. (onkin muuten ihan CK fiilis tässä pullossa.) Lisätään ulkoasuun mielikuva siitä, että vesi tulee pienen kylän lähteestä norjasta. Image is everything. Ja hintalapun voikin sitten alkaa muotoilla tämän pohjalta.
Ilmeisesti kuitenkin parin vuoden takaiset jutut (huhut) siitä, että vesi olisikin vain tavallista pullotettu hanavettä, ovat saaneet hinnan tuotteelle järkitasolle, ja saivat minutkin ostamaan tämän veden. Ja mikä hienointa, pullohan on tosi tyylikäs, ja sopii loistavasti työpisteelleni vesipulloksi, jota on helppo täyttää pitkin päivää. Ja koko homman perimmäisenä ajatuksenahan oli se, että pullo ei ole muovia, monestakin eri syystä. Tämän idean saa napata itselleen käyttöön aivan vapaasti, suosittelen suorastaan.

Eikös olekin aika style design pullossa?  Ja ps. Älkää välittäkö kurpsahtaneista lavaste sitruunoista :) 2 kommenttia

 1. Anonyymi5/19/2013

  Lasipullo olisi kyllä toimistolla ihan elegantti vaihtoehto... Ja tuo VOSS on todella tyylikäs!

  Itselläni työpöydän nurkalla on nököttänyt jo reilun vuoden turkoosi joltain ulkomaanmatkalta mukaan tarttunut puolilitrainen muovipullo, jota täyttelen kerran-pari päivässä.

  Kotimaassa onneksi leijonanosa pulloista on palautuspulloja! Välillä matkaillessa ihan hirvittää se vesipulloista kertyvä jätteen määrä...

  -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tiina ja kiitos kommentista.

   Niin totta, onneksi täällä kierrätetään ja reissussa todellakin huolestuttaa ja hirvittää ajatus ja ihan tietokin siitä että kaikkialla ei näin tehdä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!