Lomafiiliksissä...City of Angels

Aurinko on paistanut tänään kyllä niiiiin ihanasti, että tässähän pakostakin karkaa ajatukset tulevaan lomaan. (ei ole kuulkaas montaa viikkoa enää). Huolestuttavasti alkaa näyttämään, ja tuntumaan sil että saadaan se kesä tänne meillekin, yeij! Varmuuden vuoksi olen kuitenkin tilannut kesäloman tuonne Kalifornian suunnalle, ja ikäänkuin varmistanut takuu hyvät säät lomalle ;) Oikea syyhän, ja paras syy reissulle on ystävien häät Los Angelissa.

Lähdin vähän fiilistelemään (Stilettikorkokanta-blogin postauksesta inspiroituneena) tulevaa lomakohdetta, ja aikas ihania juttuja siellä odottaakin :) Ja ajatelkaa, ennen Kalifornian ja Los Angelesin ihmeelliseen maailman saapumista lomailen myös veljeni luona Torontossa ja New Yorkissa, muuten vaan! Täytynee niistäkin tehdä ihan omat fiilispostaukset, niin pääsee kunnolla loman makuun, uuuuhlalalaaa kun laulattaa, tshihhh :)

Kuvat, ellei toisin mainita, google kuvahaku. Kiitos ja anteeks. 


Pacific Coast Highway, matkalla Los Angelesista San Franciscoon. Ehkäpä kaunein tienpätkä missä olen koskaan ajellut... Tämä kuva on ikuistettu vuonna 2009. Saas nähdä minne meidän auto cruisailee tällä kertaa... Rannikkoa on tarkoitus ajella, ja käydä viinitiloilla, joita löytyy ihan LA:stakin.Santa Monica auringonlaskun aikaan. Tämäkin kuva on meidän Road Tripiltä 2009. Tykkään tosi paljon Santa Monican fiiliksestä ja legendaarisesta huvipuistolaiturista, jonka kuvan itseasiassa suurennutin ja kehystytin tauluksi itselleni talvella.
 Laguna Beach, Los Angeles. Kerran käyneenä, haluan viettää täällä ainakin yhden beachi päivän. Malibu. Asuapa tuossa merenrannalla sitten :)Ja lisää Malibua... Merenranta huvilaan tai hotelliin Malibussa ei kukkaron nyörit venyneet, joten olemme bookanneet yön motellista Malibussa :) Jihaa! Odotan innolla. Oikeasti.


Hollywood Bowl -konsertti"sali". Tänne voi ottaa omat picnic-eväät ja nautiskella maisemista, viinistä ja vaikkapa juustoista, ja tietysti esiintyjistä. Katsoin että Björk esiintyisi tuolla silloin...Olis varmasti ihan bueno!Griffith Observatory, Los Angeles, iltavalaistuksessaan. Täällä en olekaan koskaan käynyt, ja ajettelin että järkkärin kanssa täältä voisi yrittää ikuistaa jotain tämän kaltaista ;) Puhumattakaan seurasta ja fiiliksestä jonka täällä toivottavasti kokee.


Venice Canals, Los Angeles. Kanoottihommiin tai jotain? Katsotaan mitäs täällä tehtäisiin. Ideoita?Heräsikö matkakuume? Minulla ainakin. Ja tässähän oli vain pieni palanen siitä mitä tämä suurkaupunki kätsee sisäänsä. Jos jokin, New Yorkin lisäksi, niin Los Angeles on tehnyt minuun lähtemättömän vaikutuksen. Joka kerta. Ja toivottavasti tekeekin, ellen sitten keksi keinoa miten jäädä asumaan sinne :)


2 kommenttia

  1. Kääk mulla on mennyt tämä postaus ohi kun jostian syystä blogi ei ollut tallentunut blogloviniin vaikka niin luulin. Mutta nyt on, niin langoilla ollaan. Ihania ideoita syntyi tämän postauksen seurauksena... pitääpä googelttaa tuota Malibu Inniä.... määki haluaaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Ulla :D Lupaan kertoa lisää tuosta Malibun motellista kunhan siellä ollaan käyty ;) Sen nimi on muuten Malibu Motel (ei tuo kuvassa oleva). Pacific coast highway on niin upea, Malibun osaltakin että pakko päästä yöksi sinne, vaikka motelliin :))) hihh...

      Poista

Kiitos kommentistasi!