Ice Ice baby / Bangkokin ostokset


Aika lailla ihastuin heti tähän ICE Watch -kelloon Bangkokissa ollessani, ja aika lailla nopeasti tein myös ostopäätöksen tämän kellon suhteen paristakin eri syystä. Ensinnäkin, vaikka lomalla ei tee mieli pitää tai edes omistaa kelloa, on siihen kuitenkin joskus katsottava, lähinnä lentopäivinä tai jos on sopinut jotain retkeä tiettyyn aikaan. Tiedättehän, kellon voi arvioida rannalla löhötessä sen noususta ja laskusta, ja myös nälkä ilmoittelee hyvin milloin on aika mennä lounaalle ja milloin aika tilata smoothie.
Ja toisekseen minun edellisestä "rantalomakellosta" pääsee aina patterit loppumaan ennen seuraavaa reissua, joten kyllästyin vaihtamaan siihen paristoja kerta toisensa jälkeen.
Tykkään tuosta vettä pelkäämättömästä ulkoasusta ja vaikka muovia onkin, sopii rennoimpiin lomiin. Ja pieni kultainen yksityiskohta tuo vähän extraa kelloon. Tämä on ICE Watchin uusimmasta mallistosta (tai ainakin vuoden vaihteessa oli vielä uutuus) ja on nimeltään Ice Glam Unisex kello. Helsingissäkin huomasin pari viikkoa sitten saman kellon myynnissä, että kyseessä ei ole mikään ihmeellinen ulkomaan ihme.

Nyt sitten oikeastaan mietinkin vain, että milloinhan tämä "rantalomakello" pääsee seuraavan kerran rantalomalle...?
No itseasiassa oli minulla tämä kello eilen ranteessani, kun olin pukijana Kaksitvå:n sporttihenkisessä-näytöksessä, joten eihän tämän käyttö nyt ainaa rantaa ja kesää tarvitse.
Mitäs sanotte kellosta ja tykkäättekö itse ICE Watchin kelloista?2 kommenttia

  1. Onpa tosi kivan näköinen kello! :) Oon juuri lähdössä tällä viikolla Manilaan ja toivon että sieltä löytyisi jotain yhtä kivaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips Miia :) Kiitos kiitos. Ja muistelenkin lukeneeni blogistasi että pääset pian aurinkoon. Ihanaa! Olen ihan varma että sieltä suunnalta löytyy näitä kelloja, kentältä ainakin. Sitten seuraava happy problem tulee olemaankin se värin valinnan vaikeus. Itse päädyin valkoiseen, vaikka turkoosiakin hiplasin ja perusmustaa (kullalla) jajaja... Kivaa lomaa! Ja paljon kuvia blogiin ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!