Friends & cookies & osavaltioskabaa


Tässä menneen viikon parhaita paloja. Niihin kuuluivat ehdottomasti ystävät, cookiesit ja Amerikka!
Bloggaamisen parhaita puolia on ehdottomasti ollut sitä kautta tutuksi tulleet uudet ihmiset. Ja muutamien kohdalla voidaan todella puhua uusista ystävistä. Nimittäin kun joukko matkailusta (ja tässä tapauksessa amerikasta) kiinnostuineita ihmisiä kohtaa, saadaan kasaan sopivalla tavalla matkakokemuksista ja haaveista hurmioitunut jengi! Ja voin kertoa, tällä jengillä tuntuu olevan vain taivas rajana! Puhkun onnea, että olen saanut tutustua näin samankaltaisiin ihmisiin, koska välillä tuntuu että aivan kaikki eivät vaan ymmärrä mikä niissä amerikoissa ja muutenkin matkailussa oikein vetää puoleensa. Nämä mussukat onneksi eivät kyllästy puhumaan aiheesta - ja musta vähän tuntuu, että tästä meidän toistemme löytämisestä ei voi seurata kuin pelkkää hyvää ja jotain suurta! Tietty, kun varsinkin amerikoista puhutaan.Ennen kuin voidaan ottaa enempää jenkkejä haltuun, on hyvä olis kai ihan hyvä osata niiden osavaltiot. Ja osavaltioiden pääkaupungit. Tästä panikoinkin jo edellisessä postauksessa.
Piti ihan laskea, että olen käynyt 20:ssä osavaltiossa jenkeissä, mutta rehellisyyden nimissä käytyjen osavaltioiden pääkaupungit ovat olleet aika hämärän peitossa. Mutta hey, you live and you learn! Ja tässä seurassa sitä oppii. Leikkimieliset kisakumppanit olivat aivan törkyhyviä tässä skabassa, joten kun minulla loppui tietämys merkitä karttaan osavaltioita, oli aikaa ottaa kuvia ahkerista kisaajista. Mutta hei, Maria sanoi sen hyvin että kehittyä voi vaan kisaamalla itseään parempia vastaan. Ja näin toden totta! Nyt osaan ja muistan jo paljon enemmän kuin aikaisemmin.

Kisaherkuiksi leivoin viikolla ihan amerikoista saakka tuotuja keksejä. Tai no, kuten kuvasta näkyy, valmiskeksejä. En normaalisti osta koskaan mitään valmista leivontapuolella. Mutta tämä paketti sai mahdollisuuden, ostinhan sen viime kesän Kalifornian reissulta Malibun Pacific Coast Greens -kaupasta. Ja nyt oli korkea aika toteuttaa nämä keksit (leipomisesta ei kai voida puhua tässä yhteydessä?) hahaha. Joka tapauksessa keksit oli helppo puuhastella pellille, ja olivat vartissa valmiita. Nams.Näitä herkkupäiviä, ystäviä ja matkailun täyteisiä illanistujaisia lisää kiitos. Kummasti piristi taas kiireistä viikkoa. Kiitos ihanaiset!
Onko sinulla kenties suosikki osavaltiota tai minkä osavaltion meinaat ottaa seuraavaksi haltuun? Mun suosikki on kaiketi aina ja aina vaan Kalifornia. Siitä rakkaudesta on vaikea päästä eroon, tai no miksi edes pitäisikään...

PS. ensi yönä Oscarit, suoraan Hollywoodista! wooph!whooop!

4 kommenttia

 1. I-ha-na postaus, i-ha-na tyttö siellä näppäimistön ja kameran takana! Mulla on kans kamerassa vaikka mitä helmiä. Vielä kun löytyis aikaa postaamiseen :/ No mikäs kiire tässä on! Oli niin ihana ilta kyllä, vieläkin tulee hymy huulille - varsinkin kun lukee näitä ihania ajatuksia joita sulla heräs. <3 Feel u sister!

  Ja mun lemppariosavaltioita on Arizona ja Havaiji! New Yorkin ollessa the city. Mutta kyllä Kaliforniakin on yks suosikki ja ne muut 47... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Hymyssä suin on aina hyvä aloittaa uusi päivä :) Sun helmikuvia odotellessa, hihhhh :)

   Mä toivon että piakkoin voin lisätä Havaijin mun lemppariosavaltioksi ja ja ja...ei niissä muissakaan todellakaan mitään vikaa ole. Otetaan kaikki vaan haltuun! :) Ihanaa päivää sis´!;)

   Poista
 2. Kiitos Sanna! Oli niin kivaa ja odotan innolla osavaltioilta-uusintaa teidän ihanien positiivisten ihmisten kanssa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey ihana Kea! Kiitos itsellesi! Ihailen niin sun amerikka tietouttasi, että sitä on ilo kuunnella ja oppia :) Uusintaa myöskin innolla odottaen, ´till the next time <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!