Oscarien odotusta!

Täällä jo into pinkeenä odotellaan ensi yötä. Nimittäin aamuyöstä suomen aikaa alkaa Hollywood Boulevardille asetetulla punaisella matolla säihkyä tähdet sekä tähtien timantit. On nimittäin vuoden odotetuimman gaalan, Oscareiden aika!
Oma "valmistautuminen" gaalaan on alkanut perinteiseen tapaan leffoja katselemalla ja nimenomaan ehdokas kategorian leffoihin tutustumalla. Hetken aikaa jouduin jo jännittämään että nähdäänkö gaalaa lainkaan livenä suomessa, kun nelonen ilmoitti alkuvuodesta että ei enää näytä Oscareita huonojen katsojalukujen valossa. Mutta onneksi Yle tuli apuun, ja näyttää Yle Teemalla gaalan alkaen 03:25. Sitä ennen samalla kanavalla nähdään muuten lyhyt elokuva -kategoriassa kisaavan suomalaisten Selma Vilhusen ja Kirsikka Saaren "Pitääkö mun kaikki hoitaa?" -elokuva.
Kaikin puolin siis jännä ilta edessä, eikä yksin sen puolesta että saadaan jännittää tuleeko suomeen Oscar vai ei. Myös sää on tehnyt kepposet Hollywoodissa! Runsas sade on hukuttanut uutisten mukaan lähes koko punaisen maton. Nyt puhutaan siis todellisesta fashion disasterista, o-ou!
Viikolla uutisointiin myös että stylisti Teri Niitti vastaa Suomen Oscar-ehdokkaiden tyylistä livenä Hollywoodista. Olisipa kiva nähdä vilaus suomalaisia punaisella matolla, vaikka Yle ei Nelosen tapaan lähetä redcarpet-osuutta, aion sen jostain netti-tv:stä katsastaa. Tietäisikö joku mistä sen näkisi?Aamuyöstä soi siis meidän kodissa herätyskello hyvin aikaisin... Mutta se tarkoittaa myös sitä, että tänään mennään myös nukkumaan hyvin aikaisin. Oscarit katsotaan hyvien herkkujen kera, sekä hereillä oloa helpottaa myös leikkimielinen kisa johon on helppo osallistua (kuva yllä). Voit tulostaa oman kisalappusi Oscareiden viralliselta sivulta täältä (pdf).

Pitkin viikkoa olen Instagramista seurannut kuinka juontajat ja stylistit valmistautuvat suureen iltaan. Nämä alla olevat kuvat ovat stylisti Rachel Zoen Instagramista. Voin vain kuvitella mikä kuhina siellä on parhaillaan käynnissä. "I Die" kuten RZ sanoo...
Yksi punaisen maton juontajista on E!-kanavalle juontava Kelly Osbourne (kuva alla), joka Instagram tilillä raportoikin juuri Hollywood boulevardin tulvista. Nyt säiden jumalat, miten Kaliforniassa voi sataa? No, sataahan sielläkin mutta harvoin. Ja ilmeisen paljon aina kerralla. Peukut pystyyn, että juhlijoiden ei tarvitse myrskyn keskeltä gaalaan saapua. Vaikka toisaalta, mielenkiintoista se olisi sekin. Mutta jotenkin mietin näitä asioita aina myös järjestäjän näkövinkkelistä, niin heille en toivo harmaita hiuksia säiden puolesta. Peukut pystyyn! :)
Muuten vuonna 2004 oli myös sateen uhka Hollywoodissa, jolloin satuin olemaan itse paikan päällä. Pienen koosteen silloisesta Oscar-hulinasta voi lukea täältä.Kuvat oma instagram Sannasmag, sekä Rachel Zoe ja Kelly Osbourne


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!