Kesä tule jo...

...nimittäin minulla odottaa laatikossa valmiina aivan korkkaamattomat Aldon sandaalit. Läpsyt tuli ostettua viimeisenä päivänä Bangkokista tammikuun alkupuolella. Ja tässä tätä kirjoittaessa tajusinkin, että en ole tehnyt muutamista ostoksistani Thaimaan reissulta lainkaan juttuja. Joten aloitetaanpas näillä söpöliineillä, jotka taitavat saada odottaa käyttövuoroaan vielä tovin.


Bangkokissa on kiva shoppailla! Moni teistä voi varmaan sanoa samaa?
Vaikkakin osa ketjuliikkeistä on esimerkiksi Jenkeissä edullisempia, en kuitenkaan voinut vastustaa näitä läpsyjä. Varsinkin kun edelliset lempparini menivät rikki. 
Aldoon liikkeenä rakastuin jo ensimmäisellä Miamin matkalla, taisi olla vuonna 2007. Tämä Kanadalainen ketju löytyy nykyisin jo vaikka kuinka monesta maasta. Lähimpänä taitaa löytyä Köpiksestä (vai onko Aldo jo Tukholmassakin?). Ja ilmeisesti Aldon UK-sivuilta voi tilata tuotteita huoletta kotiinkin. Onkohan joku tilannut, kiinnostaisi tietää?
Mutta mitäs sanotte uusista läpsyistä? Ansaitsevat mielestäni päästä jo kesälaitumille... no viimeistään sitten kesäkuussa Kroatissa. Kesä, tule jo.

4 kommenttia

 1. Aivan mielettömän hienot! Mää ostin joskus tosi monta vuotta (sitten about 7 tai jotain) Dubaista Aldon sandaalit. Make ei jaksanut lähteä kauppaan mukaan vaan antoi tukun dirhameita. Kun tulin sandaaliostoksilta, oli mulla mennyt melkeen koko nippu niihin yksiin kenkiin! :D En ajatellut, että varvassandaalit vois olla kalliit, joten en kai perehtynyt hintaan pahemmin. No ne oli hienot kans, sellaiset "timanteilla" koristellut ja oon niin monta vuotta talsinut. Mutta nuo on vielä hienommat! Tosi modenit ja elegantit. Oi kesä tervetuloa todellakiiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ulla! Tykkään kyllä kovin näistä itsekin (vielä kun pääsis testaa näitä kesäkuuman asfaltin päälle) :) Ai Dubaissa on myös Aldo. Siis kaikkialla on melkein Aldo, paitsi täällä Suomessa. Itse riemastun aina kun näen kys.liikkeen reissuilla, tykkään siitä niin kovasti. Laukutkin on yleensä ihania! Ja korut! Oi kesä, toivotetaan se todellakin tervetulleeksi!

   Poista
 2. Nyt kelpaa tepastella! Voi että kunpa munkin jalat olis joskus siinä kunnossa et vois pitää tollasia sieviä sandaaleja, mutta kun skeittaus. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihh...kyllä kelpaa tepastella joo! :) Hei skeittaus on asenne ja sä oot asenne mimmi :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!