Meikkikoulua, Tallinnaa ja tyttöjen juttuja

Jos perutetaan ajassa vähän taaksepäin, helteisen elokuun alun lauantaihin, niin päästään oikeastaan minun ekoihin läksärijuhliin. Vähän pienempiin kuin mitä nämä eeppiset Konttiaukion juhlat olivat, jotka lämmittävät edelleenkin mieltäni (hitsi kun oli kivvaa!). Nämä pikku-partyt pidettiin tosiaan vain muutamien lapsuuden ystävien kesken ja ohjelmassa oli mm. tutustumista luonnonkosmetiikan tuotteisiin ja meikkikoulua. Siis aika tyttöjen juttuja eikö vain! 
Ystäväni, monien muiden tavoin, ovat kiinnostuneet luonnonkosmetiikasta, joten lupasin kiitokseksi heille Tallinnan reissusta järjestää pienen meikkikoulutuksen heille kotonani ennen risteilyä.




Meikkikoulutuksen aikana kävin yleisesti läpi meikkaukseen littyviä asioita, vinkkejä ja tuotteita joita luonnonkosmetiikalla on tarjota. Meikkasin tyttöjä, ja annoin heidän itse meikata ja kokeilla tuotteita. 
Itselläni on eniten Laveran tuotteita meikkipakissani, joten pitkälti vedin meikkikoulun sen merkin tuotteilla.  - Hyväksi havaittuja ja järkevän hintaisia. Olen itse tykännyt käyttää niitä tosi paljon, ja pärjäävät mielestäni hyvin normi kosmetiikka brandeille.




Päivän ohjelmaan kuului myös pikaristeily Tallinnaan, eli pääsin kuin pääsinkin piipahtamaan Tallinnassa kesäaikaan! Tosin Tallinnaan saavuttiin vasta myöhään illasta. Ja olihan hassua, koska laivasta ei saanut poistua kuin vasta aamulla, joten ihailimme Tallinnan kesäyötä sitten laivan kannelta käsin. Mutta eipä sillä, juteltavaa riitti niin paljon ja auringonlasku oli juuri näin upea kuin kuvasta näkee. Kelpasi!
Ja kelpasi aamulla myöskin (kolmen tunnin unien jälkeen) tepastella helteisessä Tallinnassa aamupala paikkaa etsien. Ei ollut muuten niin helppo rasti kuin kuvitella saattaisi. Todella moni paikka avautui vasta kahdentoista aikaan. Vanhassa kaupungissa tepastelun jälkeen yllytin tytöt vielä mukaani Telliskiveen, jossa tietysti piti päästä käymään F-Hoonessa, missäs muuallakaan. 





Tallinnassa olisi kesäsäällä viihtynyt kyllä niin paljon pidempäänkin, mutta ei auttanut kun paluumatka jo odotti. Kiitos mimmit tästä tyttöjen päivästä! Teki gutaa! :)

Meikkasin eilen muuten viimeiset meikkiasiakkaani. Oli tehokas ja antoisa päivä; kaikkiaan viisi asiakasta. Nyt ilmassa on toki pieni haikeus.... Mutta meikkileikit jatkuvat jälleen sitten reissuni jälkeen. Eli jos kiinnostuit vaikkapa meikkikoulutuksesta tai luonnonkosmetiikasta, tai meikkaamisesta yleisesti, niin kerron mieluusti lisää ja takaisin työn touhussa olen sitten ensi kesänä.


Eng // Girls´ night out. Makeup fun and trip to Tallinn, Estonia

2 kommenttia

  1. Mä todella tarvitsisin meikkiopastusta, mut en tiedä onko kukaan niin kärsivällinen että jaksais mun kömpelyyttä mm. silmämeikin opettelussa. Ehkä palataan asiaan vuoden päästä, kun oot takaisin kaupungissa :) Silloin on taas muutama ryppy lisää, joita pitää piilotella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirsi, mieluusti pidän meikkikursseja sitten taas kun palaan reissulta! Pidetään vaikka epävirallisen/virallisesti meidän Name-jengille jos enemmänkin kiinnostusta löytyy :) Jo muutamat pikku vinkit tekevät joka päiväiseen meikkiin nostetta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!