Happy Halloween!

Parin viikon mittainen blogihiljaisuus on nyt virallisesti murrettu, sillä halusin toivottaa teille kaikille näiden kuvien myötä oikein riemukasta Halloweenia! Nämä kuvat on otettu meidän Pre-Halloween bileistä parin viikon takaa täältä Los Angelesista. Juhlat pidettiin paikallisen ystävämme luona ja suomalaisten edustus oli aika hyvä, kaikkiaan neljä henkeä. Tai siis tarkemmin sanottuna siellä edusti pari Gatsby neitosta, yksi party-poliisi sekä Drunken Sailor. 

Oli niin huikeeta päästä oikeisiin amerikkalaisiin Halloween-bileisiin viimeinkin! Talo oli koristeltu aivan viimeisen päälle ja jenkkien vieraanvaraisuus näkyi kaikessa. Meillä menikin alkuunsa hetki vain ylistäessä somistuksia ja huokaillessa, että vitsi miten siistiä tää kaikki on. Vessassa odottikin sitten karmiva Halloween yllätys suihkuverhoon hirtettynä....Käääääk!!! Lisäksi ammeesta kaikui karmivaa naurua... iiiiiks, just niin siistiä!
Huikean karmivaa Halloweenia jokaiselle kummitukselle ja zombielle! Me aiotaan huomenna viettää virallista Halloweenia täällä vuokra-asunnossa oikein suomalaisten kera (+ reilun sadantuhannen muun kanssa tuolla Hollywoodin kaduilla pidettävässä Halloween paraatissa sitten kun sinne siirrytään), sekä kaivertaa ihka ensimmäinen kurpitsa etkoilla. Mitenkäs teidän Halloween? Onko asut jo valmiina?


Eng // Pre-Halloween party in a real American way. Loooove it! Tomorrow again!

2 kommenttia

  1. Uu! Mitä ihania Halloween-beibejä siellä onkaan, vau! Terkkuja kovasti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Inka terkuista! <3 Toivottavasti siellä oli hauska Halloween tai viikonloppu sujui muuten mukavasti :) Halloween on kyllä hurjan iso juttu täällä. Tiesin kyllä sen, mutta jotenkin sen mittakaavat yllätti sitten kuitenkin...

      Poista

Kiitos kommentistasi!