Paluu New Yorkin Dumboon

Terveiset täältä Kanadan länsirannikolta! Matkamme on edennyt jo Vancouveriin saakka, mutta blogipostaukset eivät ole aivan pysyneet samassa tahdissa. Nimittäin lupaamiani New Yorkin postauksia on vielä jonossa, joten aika aloittaa purkamaan tätä iloista kuormaa. Ja aloitetaan ne itseoikeutetusti Dumbosta. Vertasin nimittäin tänään viimeksi Granville Islandilla vieraillessani, että paikkahan on vähän kuin olisi New Yorkin Dumbossa. Huomaan tekeväni tätä muutoinkin - vertaan kaikkea New Yorkiin. Siinä onkin kova luu vastassa, kun verrataan maailman parhaaseen. Ja miksikö? No Dumbo maisemineen on valloittanut sydämeni jo ensikäynnistä lähtien. Annetaan kuvien kuitenkin puhua puolestaan ja näitä selaillessa voi vaan haaveilla asumisesta tuolla "Manhattan-sillan alla" katselemassa miljoona kaupungin siluettia auringonnoususta aina laskuun saakka.
 

Dumbosta ei taida löytyäkään yhtään kahvilaa tai kauppaa joka ei jollaan tapaa ottaisi osaa ympäristötalkoisiin olemalla organic tai tukevansa lähituotantoa. Isoa peukkua sille! Sopii mulle. Siellä kävellessä isoista loft-rakennuksien ikkunoista paistaa designkodit ja omppukannettavien logot. Olo on vähän kuin pienessä kylässä, mutta erittäin isoissa raameissa.Jos voittaisin lotossa, tietäisin mistä ostaisin itselleni makoisan "kesämökin" merinäköalalla. Löytyyköhän lukijoiden joukosta muita Dumbon ystäviä?


Eng // Dumbo in Brooklyn is one of my fav spot in the city.

6 kommenttia

 1. Löytyy! Vaikken oo ikinä edes käyny :D

  Mulla poksahtaa pää näistä sun postauksista kun haluaisin niiin kovasti itekin tuonne <3 :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä että löytyy! :D Mää oon ihan varma että sää pääset Nyciin! Ja kun pääset, niin mulla poksahtaa pää sitten kun katselen sun kuvia sieltä kateellisena ;) Terkkui!

   Poista
 2. Näyttää ihan huipulta! Voi kun pääsis jo valloittamaan Jenkkilää... Ehkä vuonna 2016 sitte :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, hyvää kannattaa odottaa ;) Nyt vaan kasvattelet reissuseuraa siellä :D Terkkuja!

   Poista
 3. Tää on kans sarjassamme niitä paikkoja joissa on pitänyt käydä, mutta vielä ei ole "ehditty". Jälleen listalla seuraavalle reissulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta katsos, onneksi Nyciin pääsee aina uudestaan (tai oikeestaan sinne on pakko päästä aina uudestaan), niin voi hyvin jättää aina juttuja seuraavan kertaan ;D hihihhh

   Poista

Kiitos kommentistasi!