Soho it is!

Kuten aikaisemmassa postauksessani listasin, niin Sohon alue Manhattanilla kuuluu ehdottomasti yksiin parhaisiin asioihin New Yorkissa. Tutustutaanpa siis seuraavaksi tarkemmin tähän yhteen lemppariini.Sohon alueen Spring Street ja Prince Street sekä poikki kulkeva W Broadway sykkivät kahviloita, kuppiloita, putiikkeja ja kauppoja. Sohosta löytyvät myös kaikkien nimekkäiden suunnittelijoiden putiikit sekä ihan perus ketjuliikkeetkin sulassa sovussa. Kadut täyttyvät koru- ja taidemyyjistä ja katuja ympäröivät pilvenpiirtäjien sijaan upeat vanhat, värikkäät korkeat kivitalot paloportaineen. Kävinpä muuten muutama vuosi sitten Sohon Wooster Streetillä ottamassa tämän oman tatuointinikin
Soho muuttuu Houston Streetiltä Noho:ksi (North Houston) joka päättyy rentoon Washington Square Parkiin, joka on loistava puisto viettää aikaa, olla piknikillä ja fiilistellä paikallista menoa. Menoista puheenollen, Washington Square Parkin vierestä alkava MacDougal Street on katu, josta löytyy menoa, standup clubeja ja hyviä ruokapaikkoja.

Soho on kyllä toinen kohde, jonne lottovoittorahat takuulla menisi. Siellä olisi mahtavaa asustella jonkin aikaa jos mahdollisuus osuisi eteen. Niin inspiroiva paikka se on. Realiteettinä kerrottakoon, että pienestäkin yksiöstä Sohossa saa maksaa helposti parista tonnista ylöspäin reippaasti! Se on aika paljon se. Mutta silti, Soho. Se toimii!

Vuokrattiin auto huomiseksi ja lähdetään ajemaan kohti Whistleria. Tosin, jos oltaisiin aikaisemmin tutkittu asiaa oltaisiin tiedetty että tähän aikaan vuodesta se on avoinna vain viikonloppuisin. Mennään nyt kuitenkin sinne ja katsotaan jos päästäis viereisiltä kukkuloilta ihailemaan Whistleriä, koska viikonlopuksi on luvattu kehnoa säätä. Sopii muuten aika hyvin sikäli ajankohtaan, että sunnuntaina kutsuu Sunny California, Yay! :)


Eng // Soho is one of my fav place in Manhattan, New York.

2 kommenttia

 1. Aaaah, en malta odottaa et pääsen taas eteläisempiin osiin Manhattania! Viimeksi Sandyn jäljiltä ei ollut juuri asiaa noille nurkille, joten tällä kertaa otettava vahinko takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uijui, teillä reissu lähestyy! Huippua! :)
   Ai hurjaa, olet siis nähnyt Sandyn tuhot livenä...voi ei. Meidän Nycin reissun aikana avattiin yksi metrolinja, joka oli ollut Sandysta saakka suljettuna. On noi luonnon voimat kyllä hurjia... Toivotaan että nyt vastaavia ei tule ja saatte koko Manhattanin jalkojenne alle. Ihanaa matkan odotusta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!