Ruokaa Food Truckista!

New Yorkissa ollessamme tutustuimme paljon jo erilaisiin ruokatapahtumiin, kuten parhaaseen Smorgasburgiin Williamsburgissa, josta kirjoitinkin jo aikaisemmin. Myöskin täällä LA:ssa ruokaa (ja siis hyvää ruokaa) saa myös kaikkialta ja pääpaino on usein miten luomu, kasvis- tai vegaani. Los Angeles on vain niin laaja alue, että täällä todella pitää tietää minne mennä.
Me otimme yksi tiistai-ilta tietoisesti suunnaksi Santa Monican Main Streetin, jossa pidetään kerran viikossa Food Truck -tapahtuma.

Tapahtuma pidettiin normaaliin tapaan tyhjällä parkkialueella, auringonlaskun aikaan. Itse Food Truckeja oli paikalla kymmenisen kappaletta. Kyseessä ei siis ollut mikään kovin suuri tapahtuma, mutta ihan mieleinen. Yksi meistä tilasi kasvisnachoja, toinen lihaversion. Yksi perinteisen, mutta maistuvan Margherita pizzan ja paikallinen Ramen burgerikin tuli meidän poppoolta testattua.Täytyy kyllä sanoa, että ei ole näemmä New Yorkin Smorgasburgin voittanutta, mutta ihan mielellään tuollakin kävi tutustumassa paikalliseen menoon ja meininkiin. LA:ssa kiertää myös muutama todella suosittu Food Truck, joiden sijainti pitää selvittää saman päivän aikana Twitteristä tai muusta sosiaalisesta mediasta. Ja vaikka paikka on salainen aina seuraavaan aamuun saakka, aina kuulemma jonoa riittää.
Miten on, söisitkö sinä rekasta? Helsingissäkin olen nähnyt tämän kulttuurin jo nostavan kivasti päätään. Ihan huippu juttu!


Eng // Food Truck -tuesday in Santa Monica


2 kommenttia

  1. Mikä siinä on, että ruoka maistuu paremmalta kadulla syötynä? Ei siis kadulTa, mutta vaikka terassilla tai tuollaisista food truckeista. Ehkä se on se kesä, mikä tuo oman mausteensa herkullisiin annoksiin :) Pitääkin selvittää, vieläkö food truckit päivystävät täällä alkavan talven keskellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hei ihan totta! :) Ja sama pätee eväisiin, ainakin mulla. Eväät on vaan niin hyviä jossain luonnon keskellä nautittuna tai vaikkapa kesken automatkan ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!