Eeppinen Road Trip Las Vegasiin

Lähes kaikki jotka ovat käyneet Vegasissa, ovat luultavammin saapuneet sinne autolla. Toki kaupungista löytyy lentokenttäkin, aika isokin sellainen, mutta jotenkin oletan että harvempi suomalainen lentäisi suoraan Vegasiin, joten siksi ehkä yleistänkin, että moni varmasti tuntee sen road tripin fiiliksen, jonka jokainen Vegasiin autolla saapuva tietää... Pitkät, suorat asfalttitiet polttavan kuuman aavikon läpi. Samat maisemat saavuttaessa melkeinpä miltä suunnalta tahansa. Fiilis katossa, tietäen Vegasin (ja 24/7 partylandian) odottavan pitkän suoran päässä. Radion soittaessa lempibiisinsä kädet nousee kattoon... No, tiedättehän? Tiedätte!
Meidän kolmen hengen suomi-tiimi saapui Las Vegasiin Los Angelesista, josta road trip kestää noin viitisen tuntia. Muutamalla stopilla äkkiä pari tuntia enemmän. Jos määränpäähän ei ole kiire, on suorastaan ihanaa pysähdellä matkalla kuvaamaan ja koukata vaikka Route 66-tielle. Vegasissa meitä odotti ensiksi pari päivää vaan ihan kaupungin vilkkuvaloihin tutustumista sekä chillausta pooleilla, jonka jälkeen saimme lisää Suomivahvistusta ja oli aika suunnata Downtowniin ja Life Is Beautiful -festivaaleille, joista kirjoitin jo oman postauksen aikaisemmin täällä.


Kuten aikaisemminkin jo mainitsin, tämä Vegasin reissu oli kyllä kaikista tekemistäni Vegasin keikoista paras. Opinpa sen, että Vegasiin ei kannata mennä väsyneenä, niin että olet ajanut esimerkiksi neljä viikkoa ameriikkaa halki alkaen New Yorkista, kuten me viimeksi. Tai kuten ensimmäisellä kerralla yritimme mahduttaa kaiken kahden viikon lomaamme, ja mahdutimmekin LA:n, Vegasin ja Grand Canyonin ja siinähän ei ollut mitään järkeä nauttia Vegasista väsyneenä. 
Vegasiin tarvitaan oikea mielentila. Siellä täytyy jaksaa hymyillä sille faktalle, että peliautomaatit kilkattaa 24/7, aina ja kaikkialla, mennessäsi tekemään check-iniä, aamupalalla, lounaalla, aina. Jopa lentokentällä oli peliautomaatteja, hah! Lisäksi jos ajattelee, että on kerran nähnyt Vegasin, ei sinne tarvitse palata. Voisin väittää että silloin erehtyy. Sillä nyttenkin viime käynnistäni kaupunkiin oli tupsahtanut paljon uusia juttuja ja hotelleja. Siluettiin oli tullut upea, iso maailmanpyörä, hienoista hotelleista nyt puhumattakaan.Venetian -hotellin kanaalit jaksaa hämmentää joka kerta. Tämä jos mikä piti näyttää meidän ensikertalaiselle Vegasin kävijälle. Uskoisitteko että yllä oleva kuva on otettu keskiyöllä? Niinpä. Venetianissa paistaa aina aurinko siniseltä taivaalta. Epic.

Loka-marraskuussakin on Vegasissa vielä tosi lämmintä. Keskipäivän aikaan jopa paahtavaa. Silti yllätyksemme oli suuri kun hotellien altaista osa oli jo suljettuna talven vuoksi. Pah, sanon minä. Heidän kannattaisi kiinnittää huomiota siihen, että Vegasiinkin saapuu turisteja ympäri maailman, joille lähemmäs +26 asteen lämpötila luokitellaan täysin kesäksi. Onneksi kuitenkin osa pooleista oli auki sekä ensimmäisessä Excalibur -hotellissa sekä jälkimmäisessä Hard Rock -hotellissa. Hard Rock hotelli on kyllä muutoinkin tosi kiva! Voi että tulee oikein ikävä meidän Vegas viikonloppua tällä combolla!


Kun bileet on ohi. Yksi saatettu lentokentälle ja toisilla se eeppinen road trip takaisin kotiin edessä, se taitetaan yleensä illan hämärtyessä, kuten tälläkin kertaa. Ja oi vitsi miten kaunis auringonlasku tuolla erämaassa saatiinkin jälleen todistaa!
Las Vegas on vaan niin Las Vegas, aina! Seuraavaa kertaa taas innolla odotellen... Ystävät hoi! Kuka on messissä? 
 

Eng // Las Vegas is always a blast!


2 kommenttia

  1. Hei oon lähdössä ens maaliskuussa Kaliforniaan ja myös Vegasiin. Oon miettinyt just tota Hard Rock-hotellia, mutta sijaintia on kritisoitu. Haittasko se teitä ollenkaan? Meillä on kyllä auto käytössä, mutta onko Stripillä esim parkkipaikkoja helposti saatavilla? Tosi kivoja vinkkejä muutenkin reissuun tullu näistä postauksista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Henna! Pahoittelut että vastauksessani on kestänyt. Olet oikeassa, että Hard Rock hotellin sijainti on hieman Stripiltä pois päin. Mielestäni se on ok hotelli olla 1-2 yötä, mutta yöpyisin myös itse Stripillä, koska sieltä on helppo kävellä hotellista toiseen ja näin tutustua muihin casinoihin. Parkkipaikkoja on jokaisessa hotellissa ja ihan ilmaisia vierasparkkeja, että siinä mielessä pääsette kyllä poiskin tuolta Hard Rockista. Kesäaikaan siellä oli kyllä loistavaa olla altailla, mutta maaliskuussa pelkään, että altaat ovat suljettuina ja näin yksi aktiviteetti vähemmän. Katso jos saat suoraan stripiltä paremman hotellin!

      Poista

Kiitos kommentistasi!