Auringonlaskun aikaan Santa Monicassa

Kalifornia ja auringonlaskut. Ne on vaan niin parhautta täällä. Tämä kyseisen päivän auringonlasku oli luokassaan tosi maaginen, koska Santa Monican rannalla ei tuullut lainkaan. Ilma oli täysin tyyni, odottava. 
Kävelimme rannalle 3rd Streetin promenadelta, Muumit Rivieralla erikoisnäytöksen jälkeen (jossa oli muuten monia muitakin suomalaisia katsomossa). Auringonlasku oli niin kutsuva, että ei auttanut kuin upottaa varpaat hiekkaan. Nämä upeat kuvat meistä matkaajista ikuisti täällä asuva, ihanaa L.A. Madde -blogia pitävä Marika. Ja täytyy vain todeta, että kyllä ammattilainen osasi ikuistaa tämän häkellyttävän kauniin auringonlaskun ja meidän fiilikset täydellisesti näihin kuviin. Kiitos ihana!Me ollaan tämän tyttösen kanssa ristitty toisemme Cali-siskoiksi. Meidät on aikoinaan tuonut yhteen rakkaus Amerikkaa ja nimen omaan Kaliforniaa kohtaan. Joten täällä me nyt sitten aika onnellisesti ollaan naapureina hengailtu ja puuhasteltu kaikkea kivaa pitkin LA:ta. 
Tiesin jo etukäteen että syksystämme on tulossa ihan mieletön, kun tiesin keiden kaikkien kanssa sen saamme viettää. Mutta onneksi ripaus Kalifornian taikaa on tehnyt kaikesta vielä entistä mahtavampaa! Siksi tätä kaikkea onkin niin kovin vaikea jättää pian taaksensa...

Aaah, niin ihania muistoja nämä kuvat. Tässä me Kallion naapurit ollaan varpaat hiekassa Santa Monican auringonlaskussa...

Kiitos näiden hetkien ikuistamisesta kuuluu siis, kuin myös ihanalle Cali-girlille Marikalle

Eng // Another magical sunset in Santa Monica. Photos by Marika
 

5 kommenttia

 1. Upeita kuvia ja toden totta miten mahtavaa, että sait cali-siskon kanssa tuon kokea =) Btw, nuo marian sandaalit, mistähän ne on? Mulla on ollut tuollaiset etsinnässä! Ihanat nekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla :) Kuvien kreditit menee tosiaan ihanalle Maddelle! Auringonlaskun puolestaan Calille!
   Minäpäs kysyn mistä Cali-sisko Maria on hommannut nuo sandaalit! Ovat ihanat munkin mielestä ja jos en väärin muista kysyin sitä jo itsekin kerran aikaisemmin, ja olisko Espanjasta? Mutta mää varmistan vielä ja palaan!

   Poista
  2. Ja vielä lisäyksenä että kengät on Asokselta :)

   Poista
 2. Eiikä miten mahtavia kuvia, tuo unelmatunnelma välittyy kyllä aivan täydellisesti! Terkkuja sinne!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inka, älä muuta sano! Aivan täydellisen tunnelman on kyllä kuvaaja ikuistanut näissä... Kerrotaan terkut <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!