Väliraporttia maailmanympärimatkalta ja rikkinäiset sandaalit

Meidän reissun yksi hashtageista instassa on ollut #vuosi_flipflopeissa. Sellaisesta olen haaveillut pitkään, että voisin viettää talven lämpimässä. Elää ja tepastella sen pelkissä flipflopeissa. Reissukengiksi valikoituikin nämä kuvassa näkyvät ehdottomat suosikkini. Thaimaan Bangkokin Aldosta tammikuun alussa ostetut sandaalit. Käytin niitä aivan hulluna koko kesän ja niillä on tepsuteltu jo pitkin Kroatian saaria sekä Montenegroa kesäkuussa. Syyskuussa ne kantoivat minua pitkin Manhattania ristiin rastiin sen sata mailia. Eikä Kanadassakaan niitä tarvinnut sivuun laittaa, kuin aivan viimeisinä päivinä kun siirryin lenkkareihin viileän sään vuoksi.
Kalifornia ja koko Aasia odotti näitä läpsyjä, mutta arvatkaas kuinka kävi? Muutama viikko sitten In-N-Outiin mennessä toisen sandaalin solki katkesi. Onneksi oltiin Hollywoodissa, Sunset Boulevardilla ja suoraan ison Off Broadway kenkäkaupan edessä. Ei auttanut kuin purilaisten jälkeen linkuttaa kenkäkauppaan josta löysin vastaavanlaiset Tommy Hilfigerin sandaalit reilulla parilla kympillä. Mutta noi kun nyt sattui vaan olemaan mun lempikengät, ja ne, joiden piti viedät mut maailmanympäri. 
En antanut periksi, vaan ostin pikaliiman ja suutaroin kengät itse takaisin kuosiinsa. Se onnistuikin, ja kengät ovat olleet jälleen tehokkaassa käytössä. Kunnes eilen Laguna Beachillä kengän solki katkesi toisesta kohtaa... Siis mitäh! Vaikea sanoa että yrittääkö jokin ylempi voima sanoa minulle jotain... mene ja tiedä, minun on vaan pakko vielä yrittää korjata nämä. Sillä vaikka olen puoli vahingossa ostanutkin jo kolmet uudet kengät täältä LA:sta (joo, eivät jääneet niihin yksiin uusiin), ovat nämä ne läpsyt joilla haluan tämän reissun vetää. Peukut siis pystyyn mun suutarin taidoille!Ja mitenkäs muuten sitten tien päällä on mennyt? No aivan sairaan ihanasti! Sen tajusin eilen, että ei ole kuulkaas kolottanut hartioihin tai muihin paikkoihin, joihin toimistopäivän jälkeen kolotti. Muistin tämän nimittäin siitä, kun jostain syystä päätä särki pari päivää, mutta sekin taidettiin kukistaa eilisellä kävelyllä paljain varpain pitkin Laguna Beachin meren rantaa...

Reissuelämää on nyt siis takanamme reilut 2,5 kuukautta. Tuntuu tosi kaukaiselle se aika kun elettiin elämää New Yorkissa New Yorkkerina. Tällä hetkellä ystävän Nykki-aiheiset valokuvat instasta saavat kyllä mahanpohjassa tuntemaan sen fiiliksen, mitä vain Nycissä voi kokea. Mutta kyllä tämä Los Angeles on niin mun paikka. 
Tuntuu muuten karmivalle kirjoittaa tähän edes se tosiasia, että meillä olisi pian lento täältä pois. Hui kamalaa, kalenteria katsomalla se näyttää että hetki olisi jo kahden viikon päästä!!! Joo-o, en niin kestä. Voisiko vaan jättää koko muun maailmanympärimatkan välistä ja jäädä tänne Caliin...? (#mämuutancaliin) Että sellaisia fiiliksiä tällä hetkellä. Niin monta asiaa vielä tekemättä täällä ja liian paljon kaikkia hauskoja ideoita nousee esille koko ajan. Ja niin, onhan meillä täällä suomi-ystäviäkin, joiden kanssa on vaan niin siistiä viettää aikaa. En vaan ole vielä valmis lähtemään täältä unelmieni kaupungista pois...


Tässä kuvassa tepastellaan vielä ehjien, kerran korjattujen läpsyjen kanssa Santa Monicassa...


Eng // It´s been 2.5 months since we started our RTW-trip. Los Angeles has treated us very well. Actually, so good that I don´t even wanna leave.

2 kommenttia

  1. Ihan paras aamunaloitus lukea sängyssä ensimmäisenä näitä sun postauksia =) Ja väliraportti oli tosi hyvä idea, kiinnostavaa kuulla fiiliksiä. Tulee mieleen, että voisitteko te kiertää sen Aasian silleen äkkiä ja palata sitten taas kolmeksi kuukaudeksi Caliin? :D Sää vaan oot niin Cali girl! Mitkä fiilikset Pekalla on Amerikan jättämisestä taakse?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Ulletin <3 Cali girl kuittaa, että joo! Hirmusen hyvä idea, hahaha ;))) Kyllähän mää tosin Aasiasta myös olen tykännyt, tuntuu vaan nyt niin haikealle jättää tämä Kalifornian kauneus. Pekkahan haluaa kiertää ja nähdä ne muutkin suunnitellut paikat (joku järjen ääni tässä touhussa) ;) Mutta siis onneksi olen suunnitellut reittimme niin, että päästään keväällä Hawaiijin jälkeen tänne LA LA Landiaan takaisin <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!