Happy Thanksgiving!

Torstaina vietetään Jenkeissä Kiitospäivää! On ihanaa päästä seuraamaan paikan päältä kaikkia näitä suuria juhlapyhiä amerikoissa, kuten aikaisemmin lokakuussa Halloweenia. Joulu olisi varmaan kaikkein överein juhlapyhä täällä, ja hurjin ja kiireisin. Esimakua siitä ollaan jo saatu lukuisilta ostareilta, joissa on toinen toistaan upeampia joulukoristeita sekä tietysti jättimäisiä joulukuusia.
Kiitospäivän jälkeisenä päivänä on Black Friday, jolloin käynnistyy virallisesti joulun shoppailukausi. Black fridaysta olen vain kuullut kaikkia hurjia juttua, miten ihmiset ryntäävät ja jonottavat kauppoihin hullun lailla ja osa jopa talloontuu ja jää jalkoihin hulinoissa.
Käytiin nyt illalla etsimässä yhtä elektroniikkajohtoa Best Buysta ja kieltämättä piti pari kertaa hierasta silmiä kun huomattiin että kaupan edustalle on leiriytynyt telttojensa kanssa pitkä liuta ihmisiä... Ilmeisesti jokin tosi kova tarjous tiedossa! Ensimmäiset ovet avautuvat jo keskiyöllä ja kuulemma koko perjantai on yhtä shoppailua!

Paljosta saan myös itse olla kiitollinen ja meidän ensimmäinen Thanksgiving amerikoissa vietetään ystävien kesken, hyvin syöden, pelaten ja mukavia jutustellessa. Emme olleet itse osanneet suunnitella mitään menoa tälle päivälle, kun ajattelin että tämä on kovasti perhekeskeinen juhla, joten oli kiva saada kutsu Kiitospäivän viettoon paikalliselta ystävältä. Tuskin maltan odottaa Kiitospäivän viettoa!
Tämä kuva on Laguna Beachiltä, josta pian tulossa isompi postaus! Happy Thanksgiving! Miten sinä vietät Kiitospäivää?

Eng // Happy Thanksgiving!

2 kommenttia

 1. Halloween ja Thanksgiving ois kyllä siistiä viettää jenkeissä! Äitini oli juuri New Orleansissa Halloweenin ja siellä oli ihan överit kulkueet sun muut kun videoita sieltä kattelin.
  Lueskelin muutaman sivun sun blogia taas hetken tauon jälkeen ja vitsi on kyllä ihan superihania postauksia ollut. Losi näyttää kyllä sopivan sulle! LA. <3 Toissa kesänä päästiin Hollywood kylttiä semilähelle kun laitettiin naviin Mulholland Highway, mutta varmaan tämäkin kuuluu siihen suljettuun tiehen?
  Mihin teiän matka jatkuu seuraavaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Marika :) Oi että voin vaan kuvitella minkälaiset juhlat New Orleanissa on osattu järjestää! wautsi! ;)
   Ihanasti sanottu - kiitos, LA sopii kyllä mulle ;) Huippua että tekin ootte käyneet kylteillä! En osaa sanoa milloin tuo kielto on tullut voimaan, näytti meinaan aika tuoreelta keksinnöltä.
   Meidän matka jatkuu Suomen pikavisiitin jälkeen Aasiaan. Hong Kongista Filippiineille jne... :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!