City of Angels. Ajelulla Mulholland drivellä

Kaikki jotka ovat ajelleet Los Angelesin Mulholland Drivella tietänevät mistä kohtaa näköalapaikkaa nämä kuvat on otettu? Paikka on legendaarinen ja varmasti tallentunut miljoonien muidenkin kameroiden linssien läpi. Siltikin, paikka on taianomainen ja näkymät jumalaiset! Tänne kannattaa tulla puolituntia-tunti ennen auringonlaskua.


Täältä näkee myös legendaarisen Hollywood-kyltin. Ja hitsi, kun se näyttää aina niin lähellä mutta kaukana olevalta. Tämän reissun aikana on tarkoituksena käydä tutustumassa tuohon kylttiin kyllä niin läheltä kuin mahdollista. Tässä kuvassa se kylpee Kalifornialle ominaisessa, upeassa auringonlaskussa.Harmikseni, kamera tai omat taitoni ei parempaan ikuistukseen yökuvissa pystyneet. Otin tietoisesti reissulle mukaan vain yhden linssin ja urheasti ajattelin selvitä sillä. Muistan kuitenkin aina tämän auringonlaskun ja sen miltä tuntuu kun miljoonakaupungissa alkavat nämä miljoonat timantit kimallella. Se on taikaa se!
On muuten hurjaa miten pimeä tuleekin hetkessä täällä heti, kun aurinko on laskenut. Sen jälkeen Mulholland Drive onkin tosi mystinen paikka, kapeine teineen ja hurjistelevine luksus-autoineen. Kuinka monelle Mulholland on tuttu kohde?


Eng // Sunset in Mulholland drive is one of the must see thing.

2 kommenttia

  1. Nyt seuraa nolo tunnustus: oon rossaillu tuota tietä parikin kertaa eri reissuilla ja kummallakaan kerralla ei olla löydetty tuota näköalapaikkaa.. Ehkä pitää ens kerralla kattoa valamiiksi että missä se on, eikä vaan lähtä suunnistamaan. Nuo pimeät maisemat näyttää kyllä niin upeilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inka, ei ole mikään nolo juttu. Näköalatasanne tulee hyvinkin äkkiseltään, kun Mulhollandille kääntyy (sieltä Universal Studioiden suunnalta). Seuraavan kerran pistät gepsiin tämän "Hollywood Bowl Overlook" 7036 Mulholland Drive, niin pitäisi löytää perille :) Mekin ollaan käyty täällä niin monta kertaa jo, että Pekka osasi ajaa tänne suorilta ;) Ihan paras LA-kuski mulla <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!