One week!

Hyvää alkanutta kesäkuuta kaikille! Niin kreisiä kun se onkin, niin on tosiaan jo kesäkuu. Yhtä kreisiä on kyllä mielestäni myös se, että syyskuussa alkanut reissumme saa päätöksensä tasan viikon päästä kun saavumme Suomeen. Ei, en ehkä kestä. Enitenhän tässä hirvittää se, että miten aika voikaan mennä näin nopeasti? 
Toki on aivan superia saapua Suomeen ja nähdä kaikkia kavereita ja vanhemmat ihan livenä, mutta kyllä tämä reissuaminen on näemmä niin verissä, ja vaikka asia tulisi monelle yllätyksenä, niin minä voisin kyllä jatkaa vielä tätä matkaa. Nyt ainakin tuntuu sille.
Ja tavallaan matkahan jatkuukin - kokainen Suomen kesä kärpäsineen ja hyttisineen ja vihreine niittyineen odottaa siellä! 
Totta puhuakseni, ei me kyllä ihan liian kauaa ennätetä siellä maaperällä edes olemaan, kun jo heti Juhannuksen jälkeen koittaa uusi reissu, kun lähdetään kohti Belgiaa ja Rock Werchter -festivaaleja. On tässä vielä muitakin reissukuvioita vireillä, mutta niistä lisää myöhemmin.


Trinity Bellwoods Park, Toronto Kanada 05/2015

Meidän viimeinen viikko tullaan viettämään täällä Toronton esikaupunkialueella, jossa päätettiin osittain pakon sanelemista syistäkin jatkaa vielä muutamalla päivällä, koska New Yorkista oli niin tuskaisen kallista saada järkevää majoitusta. Tänään onneksi saimme kuitenkin vahvistuksen yhdestä AirBnB-kohteesta ja pääsemme majoittumaan sinne loppuviikosta eteenpäin. Joten aikamme New Yorkissa harmikseni kutistui, mutta pääasia on, että sinne edes päästiin. Matka sinne taittuu viime syksyiseen tapaan greyhoundin bussilla. Eikä matka-aikakaan ole kuin vaivaiset 12 tuntia, hah! Huomaa muuten hyvin, että matkakassan pohja alkaa jo vilkkumaan ja nyörejä kiristellään (myöhäistä!), sillä minuun iski totaalinen nuukuus Nycin hotellien osalta. En halunnut lainkaan maksaa alle viikosta Nycissä tonnia, kun ajattelin vain koko ajan, että sehän on saman verran kuin uusi suppilauta! Ja onhan se. Kokonaisbudjetissa yhden viikon majoitus katoaisi kyllä sopivasti muiden sekaan, mutta selvästikin aloin näkemään jo muita mahdollisuuksia tuolle rahalle. Ja suppilauta olisi tämän kesän todellinen haave ja ei tosiaankaan haittaisi jos kirstun pohjalle jäisi sen verran :)

Mutta miten on, joko siellä on kesä ihan täydessä loistossaan ja mitä kesäsuunnitelmia teillä on?


Ps. Houkuttimeksi itselleni, olen tässä kevään aikana makustellut ja kerännyt kaikkia parhaita juttuja, joita osaan nyt jo vähän kaivata. Kaikkien ystävien ja perheen näkemisen lisäksi odotan siis Suomesta ruisleipää, omaa keittiötä, omaa sänkyä, Espresso Edgen sandwicheja, suppailuhetkiä Töölönlahdella, jopoilua, Döner Harjun seitania, Kauppahallin Lentävä lehmä-juustokauppaa, Laveran tuotteita, meikkaamista (itselle ja toisille, ehkä toisille enemmän), kodin sisustamisesta, Herbie yrttienkasvatuslaitetta, smoothien tekoa, valoisia päiviä ja öitä, merenrantoja, uimista, jätskiä, mansikoita, grillaamista. Aika perusjuttuja, mutta aika mahtijuttuja! Täältä tullaan #kesä2015


Eng // I can´t believe that we only got like one week left..

15 kommenttia

 1. Iiih, ihana postaus ja ihana, että tulette pian Suomeen! Teitä odotetaan! Täällä on tosi nättiä, muttei vielä oikein lämmintä. Määki haluan oman suppilaudan, mutta sitten pitäis mielellään olla myös sellainen kärry, jonka kans vois suppailla eri rannoille eikö. Voiskohan meidän miehet alkaa duunaan sellaiset? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vielä fiksata tätä lausetta vähän paremmaksi: kärry, jonka kans vois suppailla eri rannoille - > eli kärry jonka kans vois pyöräillä suppailemaan :)

   Poista
  2. Ulla, ihanaa kuulla että meitä siellä odotetaan <3
   Sovitaanko niin, että kesähelteet alkaa ens viikolla? Eiks vaan! Ja todellakin suppilauta ostoksille pitäisi päästä ja sitten miehille pikku nakki tosiaan ja kärryn rakennukseen, hihhihih :))) Mää niin nään meidät jopoilemassa, hahaha!

   Poista
 2. Voi että, teillä on kotiinpaluu edessä! Kaipaan täällä aika samoja asioita. Lisäyksenä ehkä vielä hallin Keliapuotia Lentävän Lehmän lisäksi. Ai että, tulee melkein taas kyynel silmäkulmaan pelkästä ajatuksesta taas. Suomen kesäillat, niitä ei taida tässä maailmassa korvata mikään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, älä suotta murehdi Suomi-ikävää. Teillä on niin huikeita juttuja vielä edessä, että kyllä se niin päin on, että teidän reissua kaiholla katsellaan pian sitten Suomen maalta... Sitä paitsi tulee se kesä ens vuonnakin! :) Mutta totta, Suomen kesäillat, niitä odotan! Ihanaa reissun jatkoa, nauttikaa!

   Poista
 3. Mä en käsitä että te tuutte kohta jo kotiin!!! Miten nopeesti voi melkein vuosi mennä?! Käsittämätöntä. Nauttikaa ihan superisti loppuajasta ja Nykistä, kohta nähään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä! Miten tosiaan voikaan...? Onneksi ollaan nautittu reissusta ja se ei kuitenkaan itselle ole tuntunut koko ajan sille että aika juoksee nopeaan. Mutta nyt keväällä sitä vaan havaihtui siihen, että hitto, nyt tää loppuu kohta! ;)))
   Suomen kesässä sitten nähdään pian! Jee <3

   Poista
 4. Siis justhan me istuttiin Kasarmitorin Street Food Carnevaleilla ja puhuttiin teidän reissusuunnitelmista! Tällä viikolla alkaa tän kesän karnevaalit ja te tuutte kotiin ihan just!! Muistan kyllä niin hyvin tuon jarruttelufiiliksen, kun ei tehnyt mieli palata sittenkään vaikka monia asioita ikävä olikin. Nauttikaa viimeisistä päivistä ja pian nähdään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin istuttiinkin ;))) Ihan uskomatonta! :) Onneksi voi palata kaikkeen tuohon hyvään takaisin... vaikka tosiaan jarruttelufiilis on kovasti päällä, mutta ei sille näemmä mitään voi. Suomen kesä kutsuu ja pian nähdään <3

   Poista
 5. Ei vitsi, kyllä se aika vaan menee nopsaan! Nyt teitä pian kutsuu Suomen kesä. Kuinka hienoa, että pääsette kesäksi kirmailemaan kotilaitumille :) Tervetuloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna :) Onhan se ihan kivaa tulla takaisinkin, kai? hahaha ;))) Aika on kyllä julmaa, se kuluu aina liian nopeasti kun on hauskaa ;D

   Poista
 6. Oi haluaisin kanssa kayda torontossa! terkkuja New Yorkista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toronto jäi juuri taakse ja näytti niin kauniilta iltahämärässä bussin ikkunasta. Terkkuja Nycistä myös! :)

   Poista
 7. Ihanaa viimeistä viikkoa, vaikka se taitaakin olla jo puolivälissä. Ihana saada teidät takas tänne, ja ihanaa myös että uusia seikkailuja on jo luvassa sylin täydeltä. Terkkuja rapakon taa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inka, ihanaa kuulla ja pian nähdään <3 Isot morotukset täältä Nycistä sinne! :)))

   Poista

Kiitos kommentistasi!