Vappujatkot Bel Airissa

Hyvää vapun jälkeistä elämää Suomi! Toivottavasti kaikilla oli loistava vappuviikonloppu.
Meidän vappukin sai itseasiassa vielä jatkoa ja huipennuksensa, kun otimme lauantaina osaa Finnish American Chamber of Commercen, eli paikallisen kauppakamarin, suomalaisten vappujuhliin Bel Airissa. Olin ihan innoissani tapahtumasta, sillä on mukavaa tutustua täällä asuviin suomalaisiin. Eikä tuo paikka, Bel Air, nyt ainakaan mitenkään laskenut innostustani. Sen verran otettiin homma vielä tosissamme, että minähän jouduin oikein mekko ostoksille. Tai siis varmaankin niin, että sain syyn mennä mekko ostoksille. Tämä uusi mekko löytyi melkein kuin heittämällä Havaijin Macys:lta ja oon ihan lovena siihen. Saattaapa mekko siis vilkkua jatkossakin muissa kuvissa täällä... Hahaha.


Bel Airin kadut alkoivat täyttymään suomi-rekkareilla varustetuista autoista sekä suomenlipun tarroista autojen ikkunoissa. Ja ah, suomalaiset! Saapuivat kaikki sovittuun aikaan, sovittuun paikkaan. Siltä se ainakin tuntui, kun meitä kasa siinä kadulla seisoi hyvissä ajoin ennen tilaisuuden alkua. Meidän tehotiimi oli myös valmiina talon puutarhassa oleviin juhliin.


 
Paikalla oli ohjelman lisäksi mm. buffet-ruokailu ja tuttuja suomiherkkujakin sieltä löytyi. Niinku esimerkiksi ruisleipää, jota olin aikaisessa hakea lisää (oli niin hyvää pitkästä aikaa), mutta se olikin mennyt jo parempiin suihin. No se sallittakoon, sillä paikalla oli paikallisia suomalaisia ja he eivät välttämättä tule saamaan ruisleipää ihan heti, eikä välttämättä vielä kesäkuussakaan kuten me. Tästäpä muuten innostuneena tänään tokaisin miehelleni, että kesällä opettelen ruisleivän teon.
Ja ainiin, siellä oli myös arvonta johon ostettiin muutamia lippuja. Ja hah, kylläpä kannatti! Arpaonni suosi kaksikin kertaa ja tuliaisina lähti kotiin Lumenen kauneuspisara-tehotipat sekä kirja, jonka itseasiassa annoin tänään lahjaksi meidän paikalliselle ystävälle.
Meillä oli kyllä hauskaa ja sää suosi Kalifornian tapaan helteisesti. Oli uskomatonta tavata niin monta suomalaista, joista osa oli viettänyt jopa 20-30 vuotta täällä Kalifornian auringon alla. Terkkuja teille kaikille uusille tutuille, jos satutte tätä lukemaan. 

Mitä säähän tulee, niin täällä rannikolla Santa Monicassa on nyt varoitettu, että uimaan eikä surffaamaan ole asiaa ellet ole tosi kokenut konkari, sillä aallot ovat huippuluokkaa tällä hetkellä Tyyneltämereltä pauhaavan mysrkyn johdosta. Ja täytyy sanoa, kun tässä illalla heitettiin tunnin mittainen lenkki Santa Monican rannalle, niin en ollut sellaisia vaahtopäitä ja aaltojen tyrskyjä ennen täällä päin todistanutkaan. Lisäksi tuuli oli tosi kylmää, mutta ne maisemat. Maisemat on täällä vaan kyllä niin karkkia, että huh heijaa!


Eng // Finnish vappu celebration in Bel Air.

7 kommenttia

 1. Ah kuinka mulla onkaan ikävä Losia näin keväisin. Luulen että mun ehdottomasti paras reissu Losiin oli keväällä 2011, siinä kaupungissa on kyllä etenkin keväisin taikaa. Ehkä taas ensi vuonna!

  Terkkuja sinne... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kea terkuista <3 Losissa on taikaa niin keväisin, kesäisin kuin syksyisinkin ;) Toivottavasti pääset pian takaisin ja ehkäpä huiputtamaan tuon kevään 2011 reissun tai muuten vaan tekemään uuden eeppisen sellaisen ;) Terkut takaisin!

   Poista
 2. Vappu ulkomailla suomalaisseurassa on kyllä aina hieno kokemus. Itse olen viettänyt kaksi vappua muilla mailla, ja mm. erään luxemburgilaisen patsaan lakitus kaatosateessa ja tuntemattomien kanssa kuohuviinipullojen poksauttelu oli aika huippua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih... patsaan lakitus kaatosateessa ;) Kuulostaa hauskalle! Me ei jatkettukaan tuota perinnettä täällä ulkomailla, munkkeja ja simaa vaan ;) Ja suomalaisia! Onneksi! Muuten olisi ollut aika orpo olo...

   Poista
 3. No vau, mitä ihania mimmejä siellä taas on! En tiiä mikä siinä on mutta kyllä te vaan niin hehkutte! <3

  Teidän vappu kuulostaa ihan sairaan kivalta, tuo tapahtuma on varmasti ollut täynnä jos minkälaisia, toinen toistaan mielenkiintoisempia tarinoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aih, hihhih.. Se on varmaan sitä LA:n tähtipölyä, hahaha :DDD Mun pärstä on näemmä jotenkin blurraantunut tahtomattani muuten tuossa yhdessä kuvassa, varmaan latauksen yhdeydessä, höh. Mutta kiitos Inka <3 Kyllä tää LA taas vaan maistuu ja tuntuu nin hyvältä <3

   Poista
 4. Te näytätte tässä niin ihanille! Varmasti huippu kokemus. En oo näköjään kommentoinut tätä aikoinaan. Varmaan ollu niin kateudesta vihreä :D Muistan kyllä ihan täysin ku töissä tätä ihanaa postausta luin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!