Made in LA

On tullut aika jälleen sanoa LA:lle hyvästit, tai oikeastaan eihän nämä hyvästit ole, sanomme vain morot toisillemme siihen saakka kunnes tapaamme seuraavan kerran.

 
Uskokaa tai älkää, näin viimeisinä hetkinä täällä, tällä kertaa en ole edes kauhean surullinen että joudun lähtemään täältä. Viime kuukausi on ollut jälleen aivan mieletöntä aikaa LA:ssa. Asuimme ensiksi hetken aikaa Santa Monicassa ja road trippailimme mm. Palm Springsissä ja Salvation Mountainilla. Näistä on tulossa pian postauksia myös.
En osaa enää laskea kuinka monta Whole Foodsin Farmers Garden vihersmoothieta olenkaan tänä aikana juonut, mutta monta. Todella monta. Tänään hain viimeisen sellaisen, viimeisen tällä reissulla. Jotenkin tämä aikamme täällä on jälleen luonut uskoa ja luottoa siihen, että jokin taika täällä meitä vaan vetää puoleensa. Tänne on aina hyvä tulla.
Kävimme pari päivää sitten ikuistamassa itsemme Cali-siskoni kanssa näissä maisemissa. Kohde sijaitsee Melrose Avenuella ja ei voisi paremmin sopia meille. LA-tytöille. Niinhän se menee, että toiset syntyy tänne, toiset löytää tiensä tänne. Vai kävikö siinä niin aikoinaan, että LA löysi tiensä minun sydämeeni jo kauan aikaa sitten. Niin se taisi olla.


Kaikki nämä huikeat muistot sydämessäni, jatkan huomenna eteenpäin reissua. On lähdettävä, jotta voi tulla takaisin.
Kiitos LA. Teet minut aina hyvin onnelliseksi. Vaikkakin toukokuinen sää ei nyt aivan parasta ollutkaan, niin aina tosi paikan tullen (kuten nyt esimerkiksi tämä etukäteen sovittu "kuvauspäivä"), niin Kalifornian tuttu aurinko ilmestyi paikalle kun tilauksesta. Kiitos siitä(kin).

Matkamme jatkuu huomenna tosiaan Torontoon yölennolla. Seuraavana aamuna heräämmekin Kanadasta. Tuijottelin tänään hieman haikeana kaikkia satoja ja satoja palmuja, joita tässä kaupungissa on aivan kaikkialla. Kuulinpa tällä viikolla sellaistakin, että kaikki LA:n palmut on istutettuja ja niitä kasvatetaan Palm Springsissä. Uskon, nimittäin näimme siellä paljon "paljuviljelmiä".
Palmuille tulee siis myös aika sanoa pian morot, sillä niitä ei enää juurikaan Torontossa tai New Yorkissa tapaa. Kiitos myös kaikki LA-ystävät tästä matkasta. Tapaamme jälleen! Nopeammin kuin ehkä moni uskaltaa arvatakaan ;)


Eng // It´s time to say goodbye to LA for now. Until we meet again!


8 kommenttia

 1. Joo, jokin tossa LAssa vetää kummasti puoleensa! Ilmasto, ruoka, tunnelma... - paikka täynnä inspraatiota :)
  Mukavaa Torontoa! Siellä en olekkaan koskaan käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja kiitos kommentistasi :) Kävin kurkkaamassa sinun blogiasi ja se näyttää ihanalle!
   Sanopas muuta, LA inspiroi hurjasti. Ruoka, tunnelma, ilmasto, palmut yms on kaikki niin mahtavia! :) Kiva kuulla että muillekin LA vetoaa yhtä kovasti.

   Poista
 2. Voi että Cali-siskot siellä ihanassa Melrosessa! Sää saat mulle aikaan aina LA-kuumetta =) Ja noh aika monenlaista kuumetta. Kohta ootte Nycissä! <3 Sieltä vielä postauksia tulemaan joohan! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LA-kuume on mahtava juttu! =))) Nycistä lupaan pari postausta ihan realiajassa, suoraan sulle ;)

   Poista
 3. Ihan tajutonta, että teillä on "paluumatka" jo meneillään….! Huh! Onhan täällä Suomessa onneksi myös ihan kivaa ja siellä se LA taas sinua odottaa <3 Sillä välin kelpaa näitä kuvia katsella, sillä sen verta super ihana fiilis niistä välittyy jo nyt tänne valtamerten taakse! Mutta vielä on matkaa jäljellä ja ihana, ihana Nykikin vielä jäljellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkkuja sinne valtameren taakse, nyt jo hieman lähempää, eli Torontosta ;) Onneksi tää paluumatka on aika verkkainen, niin ennättää havahtua siihen faktaan, että pian tämä unelmamme alkaa olemaan todeksi elettyä <3 Nyciä odotellen vielä ;)

   Poista
 4. Voi vitsi, ihan hullua että nyt se oli siinä, ainakin LA:n osalta ja toistaiseksi. Mutta niin ihanaa miten mahtavaa aikaa ootte saanu viettää siellä ja nää kuvat susta ja Mariasta on niin huippuja! Ihana nähdä teitä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LA oli jälleen kerran kyllä huippu! Ei siitä vaan mihinkään pääse. Vaikka kiertäisi kokonaisen maapallon, niin siellä on vaan paras olla :) Ihanaa nähdä pian! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!