Designmuseo + Ivana Helsinki näyttely + työpaja

Hei ja pikku huokaus :/ Olen ollut nimittäin saamaton tämän jutun postauksen suhteen, kun alunperin halusin saada valmiiksi aloittamani ja sitten vasta esitellä teille. Mistä on siis kyse?
Eli aloitin tuossa jokin aika sitten laukun teon (itse asiassa kahden laukun), kun vierailin Designmuseossa järjestetyssä Ivana Helsinki -näyttelyssä jossa samaan aikaan vietettiin todella hauskaa DIY -työpajaa.
En illan aikana ahneuksissani (hihh, kun valitsin tehtäväksi kaksi laukkua) saanut tehtyäkään niitä valmiiksi, koska halusin kiertää vielä itse näyttelyn, niin lupasin itselleni tehdä laukut mahdollisimman pian valmiiksi kotona. Nooh, viimeiset viikot ovat olleet sellaista lentoa että enpäs ole ennättänyt edes koskemaan koko ompelukoneeseen. Edelleen siis nämä lähes valmiit laukut odottavat viimeistelyä ja kantokahvoja, jonka jälkeen lupaan kuvata ne ja esitellä ne täällä.

Syy miksi halusin tästä hauskasta tapahtumasta (ja keskeneräisistä tuotteista) mainita, on se että Ivana Helsinki pitää vastaavan DIY 2 -työpajan tiistaina 19.3.2013 Designmuseossa. Eli sisäänpääsyn hinnalla näet ja koet koko näyttelyn (ei vie kauaa aikaa, ei ole mitenkään iso kokonaisuutena) ja lisäksi saat puuhastella työpajassa. Katsokaa lisää Ivana Helsingin facebookista!

2 kommenttia

  1. Jee, hyvä Sanna! Mä odotan hykerrellen täällä lopputulosta! Olispa ihana päästä muuten itsekin tuonne DIY-pajaan, sehän on tänään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih...no nyt tuli paineita kun oot niin pro! :) Toi oli mukava tapahtuma, ja tuli viimeksikin ihan parin päivän varoajalla. Olin näyttelyyn ajatellut mennä muutenkin, niin toi oli hyvä kimmoke :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!