Dream destination... Lomahaaveita

Aivan törkee matkakuumeilu päällä! Eikä tilannetta helpota oikeastaan se, että näen kuinka tien päällä olevat ystäväni lukevat blogia milloin mistäkin maasta :) Kuten esimerkiksi maailmanmatkaajat Australiasta ja Uudesta-Seelannista, on reissaajaystäviä Nicaraguassa ja Vietnamissa ja Jenkeissä... Noh, mikä sitten ratkaisuksi tälle poltteelle? Nopein apu löytyy googlen kuvahausta. Oujee, että toimii! Oikeesti oikeesti kun mua alkaa ahdistaa tai kaipaan pikku piristettä tähän ikuisuuden kestäneeseen kylmyyteen niin naputan hyvin nopeasti nämä sanat kuvahakuun "Bora Bora" + enter. Kokeilkaa, voin luvata että toimii! ;)

Olenkin nyt virallisesti valinnut seuraavaksi unelmien matkustuskohteeksi ja tavoitteekseni itselleni päästä Bora Boralle. Hyvänä kakkosena toimii Malediivit. Katsokaa nyt näitä paikkoja. Voiko nää olla todellisia...?
Niinpä. Siksi toivon että pääsen nämä kohteet joskus näkemään omin silmin.
Aikaisemmin, jo vuosien ajan unelmien kohteeni oli päästä Balille. Ja onnekseni sinne nyt viimein pääsin vuoden vaihteessa. Mutta suureksi pettymyksekseni itsellenikin Bali oli hienoinen pettymys. Valitettavasti. Harmittaa kovasti, mutta olen tietysti iloinen ja kiitollinen että olen siellä nyt käynyt, niin mieleni ei kaipaa sinne niin suuresti enää. Voin keskittyä uusiin kohteisiin ja tavoitteisiin, joihin on muuten kuulunut myös Hawaii, mutta nyt Balilla käyneenä jollain tapaa oletan (en tiedä miksi?) että ne ovat hyvin saman tyyppisiä paikkoja. Kertokaa ihmeessä ketkä olette käyneet, mitä tykkäsitte? Kuulisin mielelläni! Mutta hei, nyt pieni piristysruiske iltaan ja virtuaalimatka Bora Boralle. Olkaa hyvä.


Mihin sinä haaveilet matkustavasi? Onko sinulla unelmien kohdetta? Jos et ole vielä löytänyt omaasi, niin miten olisi esimerkiksi Malediivit (alla)?


aaaaah... Oikeastaan tämän postauksen myötä haluan tsempata kaikkia teitä ja itseäni, muistetaan uskoa unelmiin ja tavoitella päämääriämme!
Lisäksi tietysti hurjan paljon terkkuja kaikille teille siellä, jotka parhaillaan reissaatte ympäriinsä tätä kaunista palloamme, rinkka selässä, olo huolettomana, aurinkolasit silmillä. Hakuna Matata.

(Kuvat google kuvahaku)


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!