PinkPop Party!

Treffasin viikonloppuna Nycistä Suomeen käymään tulleen Alexandran. Ja meillä heti kimpoili ideat kivasta meikkileikistä :) Nyt oli vuorossa pink-teema. (Varmaan jo ihan senkin vuoksi että kotiani vuorasi vielä taannoisilta babyshowereilta jääneet ilmapallot). Jooo, en ollut raskinut tappaa palloja vielä, ja hyvä niin, sillä ne sopivat juuri loistavasti tämän lookin lavasteiksi :)

Meikistä sen verran, että luomivärissä leikittiin mustan syvyydellä luomen ulkokulmassa ja pinkin söpöydellä liikkuvalla luomella. Poskipuna oli myös tosi tyttömäisen pinkkiä. Uutena tuotteena testasin aikaisemmin ostamaani Make Up Storen neon pinkkiä-ripsiväriä, jota oikeastaan laitoin mustan ripsivärin päälle ripsien päätyihin. (Varmaan joissain kuvissa se näkykin selkeämmin). Rajaukset oli meikkiin ihan must, ja ne ovatkin hyvin voimakkaat ja paksut. Huulet jätettiin karkkisen kiiltäviksi, ja näin meikki oli ready. Nauttikaa kuvista! Minulle näistä tulee ainakin hurjan hauska fiilis :)Hihh...hauskaa meillä oli -Kiitos Alex! Ja tietty vikaksi piti ottaa vielä kaverikuva, hihhh :)))


Ja PS. Olin sunnuntaina valokuvauskurssilla, ja toivon että osaan soveltaa sieltä oppimaani tuleviin meikkikuvauksiin ja ylipäätänsä muutenkin kuvaamiseen.

Ciao! Pinkkiä päivän jatkoa kaikille. Voikaa hyvin :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!