Korkeat korot

Perjantai illan voi viettää monella tapaa. Tässä yksi erittäin hauska esimerkki:
Kerää joukko ystäviä ja ilmoita itsesi Korkojen kera yleisöön. Sovi ystävien kesken että korkkarit on must! (paitsi jos olet viimeisilläsi raskaana ja jalat ovat liian turvonneet ihaniin korkkareihisi). Saavu paikalle Maikkarin pöllölaaksoon. Vaihda talvisaappaat korkkareihin. Nauti muutama virvoike, siirry yleisön joukkoon ja viihdy!
Näin meillä sujui viime perjantai. Ihanien meikkaaja-ystävien kanssa. Kolme tuntia meni kuin siivillä, ja hauskaa oli! Erityisesti minua kiinnostaa televisiotuotannot yleensäkin. Miten hommat pyörii käytännössä ja miten erilaiselta (lue pieniltä) studiot aina näyttävätkin livenä versus televisiosta. Meikkaajina meitä tietysti kiinnosti, miten arvon juontajia Jenniä ja Vappua puuteroitiin useampaan otteeseen tauoilla. Tältä se meno siellä näytti...
PS. Uudet oranssit korkkarini saivat paljon positiivista palautetta (myös Vappu ja Jenni huomastivat ne) ;) Täytyy sanoa että itsekin niistä kovin tykkään. Pitää vaan vielä tehdä enemmän testi ajoja jotta jalka tottu niihin lopullisesti :)
Tunnistaako joku korkkarit? No nehän ovat juurikin ne Kookengän blogaajatilaisuudesta saadut korkkarit. Kiiiitos siis vielä kertaalleen :)

2 kommenttia

  1. Tyylikkäät leidit siellä, hyvältä näyttää! Vappu ja Jenni on kyllä ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) hihh... Kiitos Nina ;) Hauska ilta oli!

      Poista

Kiitos kommentistasi!