LA, here we come! Juhlamekon ensivaiheet

LA, Los Angeles jo sanana saa mut ihan villiksi. Siinä kaupungissa on sitä jotain, mitä on vaikea selittää. Se on se fiilis jonka siellä ollessaan kokee ja se henki jota siellä hengittää. Ne miljoonat palmut jotka reunastavat lähes jokaista tien vartta... Aurinko tietty! Väitän kyllä edelleenkin että LA:ssa on maailman kaunein auringonlasku. Thaimaan ja Indonesian auringonlaskut on myös koettu ja en missään nimessä halua sanoa etten niistä olisi pitänyt, noup! (ai niin Karibia toimii myös), mutta Los Angelesissa auringonlasku on vaan niin suloinen ja hekumoiva, ne palmut, se fiilis, huh! Toimii ainakin minulle! :)

Saatoin eksyä uppoutua nyt vähän liiaksi itse tuohon kaupunkiin jonne olen menossa, kun piti kertomani että mun juhlamekko ongelmaan on löytynyt nyt ratkaisu! Jeeee-eeeeee, olen tästä asiasta enemmän kuin happy!
Eli hommahan meni niin, että Losissa asuvat ystäväni (siis paikalliset) menevät kesällä naimisiin. Ihan loistava juttu! Mutta, mutta syksystä asti olen ollut tietoinen häiden dresscodesta joka on ollut se mutta. Eli jokaisen vieraan tulisi pukeutua sen maan kansallispukuun, kuin mistä on kotoisin. Kirjoitinkin tästä jo aikaisemmin täällä.
Mutta nyt monen mutkan ja kontaktoinnin kautta sain viimein ratkaisun tälle ihanalle "mekko-ongelmalle". Elikäs, lopputulema on se, että sain henkilön nimeltä Niina, joka opiskelee tekstiili- ja vaatetusalaa, suunnittelemaan ja tekemään minulle tämän mekon. Eikö olekin ihan mieletöntä?! :)


Eilen sitten viimein saatiin projekti niinkin pitkälle että otimme mitat ja kävimme ostamassa kankaat. Oon niin happy tästä, ja nyt uskallan olla rohkeasti sitä mieltä että tästä tulee hyvä. Päätös on nyt tehty. Juhlamekko ei tule olemaan kansallispukumainen, vaan siitä henkii Suomen värit, raikkaus, puhtaus, luonto ja kesäinen sinitaivas.Virallinen hääkutsukin saapui tällä viikolla... Se oli ihanasti tehty "Boarding Pass" -tyyppiseen ulkoasuun. Puhutteli kyllä meitä, ja innolla odotetaan kansainvälistä teemaa. 

Juhlamekko etenee siis Niinan käsissä :) ja seuraavaksi on vuorossa välisovitus. Itse aloin kuitenkin jo miettimään juhlakenkiä, iltalaukkua, hiustyyliä ja mahdollista kukkaispantaa tai jotain vastaavaa nauhaa päähän. Ja ne sukkahousut, jotka juhla-asussa olisi must. Laittaako vai ei kun juhlat ovat keskikesällä ja todennäköisesti Kaliforniassa on aika lämmin siihen aikaan. Kommentteja / ideoita? Kuulisin niitä mielelläni :) Toki voin aina vedota, että näin meillä Suomessa...hihh... :)

 

4 kommenttia

 1. Hieno versio puvusta, Sanna. Sukkahousut lienee turhan tukalat tuolla palmujen katveessa. Säärten vahaus sekä pedikyyri avoimiin juhlasandaaleihin on maan tapa. Hiukset voit jättää avoimiksi, loiva kihara sopisi hyvin. Ajattelitko mitään pääkoristetta.

  VastaaPoista
 2. Moi Päivi, kiitos tuhannesti kommentista! Tyylikonsultin sanaan voi aina luottaa :) Noilla mennään ehdottomasti. Jotain pääkoristetta olen ajatellut, täytyy vain löytää se oikea :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mervi! :) Nyt jänskätään seuraavia vaiheita ja mekon edistymistä... Huippu kivaa ja jänskää :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!