Vanhojentanssikampaus

Vanhojentanssit on jo tanssahdeltu hyvän aikaa sitten ja toivottavasti juhlista on jo selviydyttykin... Itselläni on vain sen verran ollut menoja että nyt vasta ennätän julkaista tämän postauksen, sooori. Tein siis Vanhojentanssi päivänä yhden ihanan "Vanhan" meikin ja kampauksen tansseihin.
Etukäteen olimme vähän sopineet jo meikit ja kampauksen lookista, ja olin nähnyt kuvan juhlamekostakin. Asiakas halusi tummaa silmämeikkiä vaalean juhlamekon vastapainoksi, huulet jätettiin hyvin nudeksi. Ja ai niin, ripsien ulkokulmaan lisäsin kummallekin puolelle pienen Swarovskin timantin. Se säihkyi sieltä kivasti katseen eri kulmissa. Kampaukseen tuli tiara, ja siitä haluttiin juhlava mutta kuitenkin tässä päivässä oleva ja nuorekas.
Olen oikein tyytyväinen lopputulokseen, ja mikä tietysti tärkeintä ja parasta että itse asiakas on myös. Terkkuja H:lle! Toivottavasti oli mahtavat tanssit! :)

Harmittelen vain ottamieni kuvien laaduntasoa. Huomaan selvästi, että on eri asia ottaa vaan kivoja kuvia maisemista ja rannoista, kuin että ottaa meikki/kampaus/muotikuvia. Prepattavaa siis löytyy, mutta eikö olekin ihana nuori nainen kuvissa :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!