I Love KOO

Hej, hyvä fiilis! Olin eilen Kampin Kookengän blogaajatapahtumassa, jossa juhlittiin tulevan kevään ja kesän Muotivideon ensi-iltaa. Tapahtuman juonsi videot tuottanut ihana Alexandra Alexis. Ajattelin jakaa filkat tässä, ja samalla muistuttaa Kookengän kilpailusta jossa voi voittaa uniikit Converset!
Tykäsin kovasti näistä videoista, ja voi että näistä pätkistä tuli hyvä fiilis! Kevät, asfaltti, New York, ystävät! :) Nämä ovat itseasiassa lyhyt versioita 2 minuutin täyspitkistä filkoista. Voisin laittaa myöhemmin ne alkuperäiset pitkät filkat facebook-sivuilleni. Enjoy! :)


Alla lisää kuvia tilaisuudesta, joka oli hauskan rento ja täynnä mukavia hyväntuulisia ihmisiä. Eikä sieltä ihan tyhjin käsin lähdetty, nimittäin sain valita kengät mukanaani. Hupsii! Siihen se loppuilta sitten menikin, kenkiä sovitellessa ja pohtiessa, ja miettiessä ja vielä kerran sovitellessa. Onneksi minulla oli hyvä raati arvioimassa mitkä kengät ottaa, kiitos vain teille toverit :) Ja kiitos KOOKENKÄ. Mukaan lähti pirteän käheet oranssit korkkarit, joissa juuri koroissa piilee se juju. Nyt enää kevät, where are you? :)

6 kommenttia

 1. Tosi kauniit kengät! Ihanan raikkaat :) Tosin mähän taatusti vetäisin kaveriksi tosikeväisen mustan asun ettei menis AIVAN värihullutteluksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina! Piti kyllä vähän taistella etten -taas- olisi päätynyt ottamaan niitä mustia korkkareita :) Eli olen itsekin tosi happy tästä rohkeasta vedosta ja saapi nähdä meneekö mullakin ihan vallan mustan kaveriksi nämä, hihhh... ;D

   Poista
  2. Anonyymi3/08/2013

   Kiitos sinullekin kenkäsovitteluseurasta! Huojuin jo eilen niillä mustilla korkkareillani. Kyllä tässä joutuu vielä kevääksi oranssitkin hankkimaan, ne olivat tosi kauniit jalassasi. :). terkuin Anne L

   Poista
  3. Hej Anne! Loistavaa että löysit blogiini :)
   Oih, olet saanut kengät jo niin sanotusti tulille, huippua! Minä taas puolestani himoitsen niitä mustia korkkareita niiteillä jotka sinä valitsit. Hyvä valinta! :D Mukavaa viikkarii, ja ennen kaikkea kevättä!

   Poista
 2. Ihania karkkivärejä kengissä! Mutta miksi kaupoissa ei ole vielä kesämekkoja, mitä laittaa Thaimaahan kolmen viikon päästä lähtevä ihminen päällensä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoijoi, siinäpä vasta happy problem ;) Kolmessa viikossa ennättää onneksi vielä nettishoppailee, siellä on jo kevättä ja kesää saatavilla :)
   Oon niin kade teidän tulevasta reissusta, sekä samalla tietysti iloinen teidän puolesta. Nauttikaa tulevasta lomasta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!