Testattua: Pure Mineral mineraalimeikit

Hello, nyt olisi testissä lukijalahjana saadut Pure Mineral mineraalimeikit. En jaksa edes muistaa minkä lehden mukana nämä tulivat, mutta sen muistan että taisin sortua tilaukseen kuullessani että kylkiäisenä saisin juurikin mineraalimeikkejä. Hehheh... Mutta, jäin mielikuvaan että meikit olisivat BareMineralsin. Nämä ovat kuitenkin Pure Mineral merkkisiä, ja nopea googlettelu ei liiemmin avannut minkään sortin tietolähdettä kyseisiin tuotteisiin. Onko jollekin teistä kenties tuttu merkki?

Aikaisemmin olen käyttänyt mineraalimeikkejä oikeastaan vain pohjana (MsChicin Baked Mineral Foundation, sekä toisinaan pohjustukseen MsChicin Mineral Make-up Primeria.) Loistavia tuotteita muuten molemmat! Poskipuna minulta löytyy myös samasta sarjasta. Ja niin, onhan minulla käytössä Macin mineraalivalopuuteri. Pyrin kyllä käyttämään mineraalimeikkejä, jos hyvät eteen osuvat.

Poskipunana tämä Pure Mineralin tuote oli minun tämän hetken ruskettuneeseen sävyyn ehkä liian näkymätön. Mutta kivasti pigmenttiä ja valoa tuotteesta löytyy.
Luomille levitin kevysti kumpaakin saatua mineraalimeikki luomiväriä. Pigmenttiä löytyy näistäkin, ja kestivät kyllä hyvin luomilla. Tuota puuteria en vielä itseasiassa testannut. Tuohon MsChicin mineraalimeikkipohjaan ei mielestäni tarvitse puuteri päivämeikkiin päälle lainkaan. Eli aika laihat testailut näiden osalta. Mutta luulen että käyttöä näille tuotteille vielä tulee.


Alla kuvia tuotteista, ja nyt voisinkin kysyä että haluaisitteko nähdä täällä blogissa testattuja meikkejä myös meikattuna kasvoille? Olen tosin vähän kehno itseäni kuvaamaan ja toisaalta ainakin näin talvella on hirveän vaikeaa valon kanssa, kun sitä ei juurikaan ole. Mutta hei, nyt ehkä viikonloppuna saan viimein "meikkistudioni" valot asennettua, yeij!

Anyways, olisiko kenelläkään teistä kokemusta näistä tuotteista? Oletteko viime aikoina kenties tilanneet lehtiä "BareMineralsin" toivossa? (olen ihan varma että puhelinmyyjä sanoi sen tarkoituksella epäselvästi...u know..) :)))
  

7 kommenttia

 1. Hei! Kysyn vielä tästä vanhasta postauksestasi: Oliko ko. Pure Mineral -meikeissä hajusteita (normaaleja sellaisia, kuten esim. Lumenessa) vai olisivatko hajusteettomia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, en tosiaan löytänyt näistä sen enempää tietoja ja ovat rehellisyyden nimissä jääneet vähemmälle käytölle. Mutta mitä muistelen, niin mitään erityistä pistävää tuoksua näissä ei ollut. Mineraalimeikkejäkin on niin moneen junaan, että olisin hyvin tarkkana mitä käyttäisin. Kesällä ostin BareMineralsin meikkejä, ja niissä on kyllä upea pigmentti (ja tietoa tuotteista saatavilla) :) Kiitos kommentista, ja kysymyksestäsi : )

   Poista
  2. Hei, Kiitos vastauksesta. Ilmeisesti siis tavallinen meikin hajuste tuossa Pure Mineralissa siis on. Osaisitko sanoa, löytyisikö mineraalimeikeistä tuoksuttomia vaihtoehtoja. Olen hajusteallergikko, käytännössä Clinique-sarja on ollut tähän asti ainoa meikkisarja, jota olen voinut käyttää. Ja siinä olen pitäytynytkin, koska en ole halunnut tehdä uusia (hintavia), mahdollisesti käyttökelvottomia hankintoja.

   Poista
  3. Hei,
   Kiitos vastauksesta. Osaisitko sanoa, olisiko mineraalimeikeissä tuoksuttomia vaihtoehtoja. Olen tuoksuallergikko ja tähän asti Clinique on ollut ainoa meikkisarja, jota olen pystynyt käyttämään (, koska se on tuoksuton).

   Poista
  4. Moikka Mimosa, hmmm...pistitkin mielenkiintoisen :) Haluaisin osata vastata kuin apteekin hyllyltä, mutta joudun epätietoisuudessa ohjaamaan sinut löytämälleni sivulle www.tuoksuton.fi, missä näytti olevan laajasti tietoa hajusteettomasta ihonhoidosta ja kosmetiikasta, ja löytyi sieltä mineraalimeikkisarjakin joka olisi hajusteeton. Tämä on taas näitä sellaisia asioita, mihin ei osaa kiinnittää huomiota, jos ei ole tarvis, tiedätkö? Pahoittelut siitä. Toivon todella että löydät mieluisan sarjan :) Ja kosmetologit varmasti osaavat myös avittaa asiassa. Kuulen mielelläni miten etenet asian suhteen :)

   Poista
 2. Anonyymi7/18/2014

  mistä saaa ostettua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, en valitettavasti tiedä. Suosittelisin etsimään ehkä jotain toista tutumpaa merkkiä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!