Kirppislöytöjä

Hello, ja terkkuja tien päältä! Tai no tarkemmin sanottuna kiskojen päältä. Juna kulkee parhaillaan Keski-Suomesta Helsinkiin päin, ja ihan ajallaan.
Viikonloppu hurahti siis synnyinkaupungissani Savon seuduilla. Mulla on täällä muutama vakkari liike, jossa tulee pyörähdettyä jos olen saanut itseni hereille tarpeeksi aikaisin. Kun kauppa menee kiinni kello yksi, ei ole niinkään sanottua että ennättäisin sinne. Viikonloppuisin ja lomalla, kun tykkään ottaa mahdollisimman iisisti.
No mutta, nyt tuli oikein jackpot kierros, nimittäin jossain (mielenhäiriössä?) päädyin haluamaan ehdottomasti tämän vintage tekoturkiksen omakseni paikalliselta kirppikseltä. Ostopäätöstä vauhditti naurettava kympin hinta! Lisäksi ostin myös ihanan patinoituneen ja paljon maaliräiskeitä saaneen puisen tuolin omakseni. Se jäi kyllä kuljetuslogistisista syistä vielä tuonne Keski-Suomeen. Mutta siitä tulee joku on mun pian uusiutuvan koti "meikkistudion" osa, tai sitten se päätyy yöpöydäksi. Aika näyttää.

Tässä muutama PicFramella tehty kuva kirppislöydöstäni. "Turkki" on Seinäjokelaisen tehtaan tuotos, veikkaan kuuskyt/seiskytlukua. Pahoittelut kuvien laadusta ja mallin lomalookista.

Ihana AURINKO oli seuranain koko viikkarin! Jeeee!Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!