Korupuun pulleat oksat

Olen etsinyt piiiiiitkän sopivaa korutelinettä kaulakoruilleni, ja muutama viikonloppu takaperin teinkin mielestäni löydön paikasta josta sitä vähiten odotin. Nimittäin pienestä Keski-Suomalaisesta putiikista Suonenjoen suunnalta. Eikä hintaakaan telineellä ollut kuin kymppi. Ajattelin että kyllä tähän isoon telineeseen mahtuvat kaikki korut nätisti. Ajattelin väärin. Teline ajaa kyllä asiansa enemmän kuin loistavasti, mutta menettää vähän ilmettään muurautuessaan tämän korukasan alle. Katsokaa lopusta kuvia miten ahtaalle teline lopulta joutui.. :/

Niin, ja tässä yhteydessä pieni hiljainen hetki mun uudelle viime kuussa Tallinnasta ostamalleni neon statement -korulleni, joka tässä yksi aamu töihin, metroon ja bussiin juostessa oli siis kadonnut. Tippunut. Jonnekin. Yhyy. Sitä ei siis tässä korupuussa nähdä... Vieläkin harmittaa! Toivon että joku joka löysi sen, sai siitä mieluisan korun itselleen. Oikeesti :)
Eikä tässä ole edes kaikki kaulakoruni esillä. Mutta en kehdannut tämän täyteläisempää telineestä tehdä (tai ottaa enää kuvaa). Miten ihmeessä kaikki te säilytätte korujanne? Esillä vai piilossa ja niin että ne on mukava ja helppo ottaa käyttöön - ja että niiden olemassa olon muistaisi? :)


4 kommenttia

 1. Korujen säilytys on kyllä ongelma! Mä oon aina haaveillu tuollaisesta puusta mutten ole koskaan hankkinut koska mua alkais ahdistaa kun ne pölyttyy :DD

  Käytän sitäpaitsi kaulakoruja toooosi harvoin ja senkin takia niitä on vähän "turha" pitää esillä. Mulla on kaikki korut lipaston laatikossa sellasissa kankaisissa Ikean säilytyslaatikoissa, se on ihan näppärä systeemi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! :D Enpäs huomioinut tuota mahdollista pölyongelmaa, kääks :) Täytyy käyttää jokaista niin aktiivisesti ettei ennätä pölyttymään :)))
   Hei hyvä idea tuo lipastosäilytys. Enää puuttuu vaan se lipasto ;)

   Poista
 2. Kiva korupuu, Sanna. Timantit ja kaikki.
  Sinulla on paljon koruja, joten yksi ei varmaan riitä. Korutelineitä voi tuunata myös itse
  Eräs asiakkaani oli tehnyt viini- ja shamppanjapullon korkeista sekä vanerista tosi tyylikkään oven kokoisen korutelineen. Siinä hänellä olivat sulassa sovussa huivit, korut sekä pienet laukut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, ja kiitos kommentista :)
   Ihan loistava idea! Monesti aina miettinyt että säästääkö vai ei shamppis- ja kuoharipullojen korkit, mutta tuohan kuulostaa todella loistavalle ja toteuttamiskelpoiselle idealle. Hienoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!