We Love Wipes, osa2

Hello wipes:ien ihmeellisessä maailmassa jälleen! Jos edellisessä osassa käsittelin kosteuspyyhkeitä enemmänkin hygienian ja puhtauden sekä meikinpoisto näkövinkkelistä, niin nyt paneudutaan enemmänkin kauden- ja ihonhoidon osa-alueelle.

Miksi mennä kauneushoitolaan, kun saman rentouttavan fiiliksen voi saada kotona naamion avulla? No joo, osittain saman. Tämä naamio nimittäin ajoi asiansa. Talika Bio enzymes mask* oli ihanan rauhoittava, ihoni oli koko loppupäivän hyvin heleä. Enkä lisännyt edes yöksi yövoidetta, koska kasvot tuntuivat niin hyvin kosteutetuilta. Puolen tunnin vaikutusaika oli ihana - sain siis olla puoli tuntia tekemättä mitään. Rentouduin täysin. Parhautta. Naamiota suositellaan käytettäväksi kahdesti viikossa. Se kuulostaa aika tiiviiltä tahdilta, ottaen huomioon että yksi naamio kustantaa reilut kymmenen euroa.
Mikäli näin tekisi, kuukaudessa kasvonaamioihin menisi vajaa sata euroa. Sillä hinnalla luonnollisesti suosittelen menemään kauneushoitolaan, kosmetologille kasvohoitoon. Ehdottomasti! Eihän mikään oikeasti korvaa ammattilaisen tekemään kunnon ihonhoitoa kasvoille. Mutta tämä naamio oli aivan ihana mini-spa kokemus kaiken kiireen keskellä. 
Ps. kuvavaroitus!!! Naamionainen kuvissa. Aikas scary :)))

Talika Bio Enzymes mask naamio
"Rasvaiselle, epäpuhtaalle iholle. Kaneli supistaa ihohuokosia ja jättää matan pinnan. Arnikki vähentää epäpuhtauksia. Argan-pähkinä silottaa ja suojaa antioksidanttien ja E-vitamiin avulla."Ja sitten, aivan uusi tuote minulle: Nivean Refining Clear-Up Strips* ovat sitruunahappoa sisältäviä puhdistuslappuja mustapäiden ja ihon epäpuhtauksiin. Käytetään kerran viikossa, ja lappuja on nenälle otsaan ja leukaan. Näitä oli hauska testata. Lappu kiinnitetään kostealle iholle, eli kastele kasvot siltä osalta johon kiinnität lapun, älä juurikaan kuivaa, sillä lappu ei muuten tartu tarpeeksi tehokkaasti. Kun kiinnität lappua, on se kuin postimerkkiä (niitä vanhanaikaisia) kiinnittäisi, sen tuntee kyllä kun se tarttuu kunnolla ihoon. Sitten vaan odotellaan vartti, jonka jälkeen lapun voi irroittaa. En kerro sen tarkemmin lopputuloksesta lapuilla, muutoin kuin että toimii-i jos on epäpuhtauksia, eheh :)Kukapa olisi uskonut että Wipes:ien maailma on näinkin ihmeellinen? You gotta love wipes ;D Klikkaa tästä lukeaksesi lisää käyttötarkoituksia ja kokemuksia liinojen maailmasta ja kerro vaikka oma ihmeellinen wipes -tarinasi!


* Tuotteet saatu Suominen Kuitukankaat Oy:ltä osana We Love Wipes -kampanjaa.


4 kommenttia

 1. Hei nuo Nivean laput jäi vähän kiinnostamaan! Voisi kokeilla :) Onko niissä muuten se "Nivea-haju"? Kun kaikki Nivean jutut yleensä tunnistaa siitä ominaistuoksusta.

  Ja ihan yleisesti näistä liinoista niin reissuille tulee yleensä otettua mukaan. Tosin edellisen kerran ostin viime syksynä Köpikseen jonkun jumbopakkauksen jotain liinoja (en muista merkkiä) ja ne haisi oikeasti ihan vauvankakalle. :D Käytin yhden ja loput meni roskiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiiih, ihanaa - sain kommentin! :))) Mun postauksiin niin harvoin kommentoidaan, että täällähän hypitään ihan tasajalkaa :DDD (aika kehnoa, eikö...)
   Mutta siis asiaan! Voi apua, vauvankakalle haisevia kosteuspyyhkeitä..eikä...hihhh... No eihän niitä sitten ihan mielellään käytä. Ymmärrän :) Noissa Nivea stripseissä en tajunnut kiinnittää huomiota sen enempää ainakaan mihinkään huonoon tuoksuun. Nyt tosin jos oikein ajattelen asiaa, niin ehkä niissä tosiaan oli pienesti Nivealle ominainen tuoksu. Mutta tosiaan mun "makuun" ei mikään häiritsevä niin en osannut sitä nostaa niin framille. Voih ei, en tainnut osannut vastata riittävästi. Haju/makuasia sanoisin :)

   Poista
  2. Eikun just riittävästi vastasit :) Ei se Nivea-tuoksu munkaan mielestä mitenkään über-kamala ole (paitsi deodorantissa, yöh) ja eipähän noita kasvoille olemaan jätetä eli varmaan ihan jees. Pitääpä yrittää muistaa nämä kun seuraavan kerran eksyn johinkin kosmetiikkahyllylle :)

   Ja siis ne liinat oli ihan järkyttäviä! Hitto kun en muista merkkiä!

   Nii ja kommentteja on AINA kiva saada. Paitsi joskus jos ne osoittautuukin spämmiksi = masennus :D

   Poista
  3. Spämmivastaukset on kyllä totaali masennus :DDD hihhh..

   Poista

Kiitos kommentistasi!