Joulun tunnelmia

Täällä polttavassa helteessä on hassua ajatella Joulua. Varsinkin kun Pohjoismaalaisena sen assosioi niin vahvasti lumiseen talvimaisemaan.
En varsinaisesti osaa kaivata itse Joulua, varsinkaan kun näkee facebookista ystävien joulustressi-aiheisia statuksia. ja en oikein ole osannut myöskään vuosiin enää stressata joulusta tai lahjoista, ja nyt vielä vähemmän kun on täällä tien päällä. Tykkään Joulusta kylläkin kovasti! Mutta minun mielestä lahjat ja jouluntaika kuuluvat lapsille ja aikuiset voisivat puolestaan lahjoittaa lahjavarat vaikka hyväntekeväisyyteen. (Tai vaikka lomamatkaan, öhöm!) :) En toki mene kieltämään etteikö jokin söpö henkilökohtainen lahjaosoitus saisi minutkin iloiseksi, tottakai.
Joka tapauksessa, on söpöä että täällä lämpimässäkin Joulua rakennetaan ja koristeita ripustellaan, tottakai. Toki oma sielunmaisemani lepää esimerkiksi tässä oman kodin kuusessa (jonka halusin laittaa esille, vaikken kotona nyt aattona olekaan) ja kynttilöissä. 

Tunnelmallista Joulun aikaa kaikille. Missä päin maailmaa sitten sitä vietätkin. Me heittäydytään joulutunnelmiin illalla, kun päätimme osallistua oman resortin "sand snowman" -kisaan. Peukut pystyyn että saadaan jotain järkevää hiekasta aikaiseksi ;)Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!