Matkahan se on mielessä

Ei olisi enää montaa päivää jäljellä ahkerointia tänä vuonna, ja sitten koittaisi loma. Siis lomalomalomalomalomaaaaa. Fiilikset alkaa olla aika huipussaan ja päässä rallattelee vain Raappanan "Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin, nyt. Seuraavat kaksi viikkoa, matkin Naantalin aurinkoo..."
On ihan käsittämättömän huikea ja ennen kokematon asia myös se että meillä on koko viikonloppu aikaa pakata ja vaan no, odotella reissun alkua. Kerrassaan harvinaista. Kun yleensä tulee rehkittyä viimeiseen hetkeen asti töissä ja pakattua hätäisesti ja juostua about kentälle. Onko kenelläkään muulla sama? Toivon oikeastaan että ei. Sen sijaan nyt, kopuuttaa puuta, homman pitäisi sujua oikein rennolla otteella. Pyykit ja matkavaatteetkin pesin jo viime viikonloppuna - mitä ihmettä! Joku jekku kai tähän on nyt haudattuna...Ai mihinkö sitä ollaan matkalla? no kauas pois...sinne missä on lämmin. Ja niin paljon elävämmin. Loistaa tähdet ja kuu... Lähdemme Thaimaahan. Reissu alkaa yhden yön stopilla Bangkokista, josta lennämme Air Asian tarjoamalla lento-bussi-lautta-kuljetuksella pienelle Koh Lipen saarelle. Olimme siellä myös viime Jouluna, ja nyt lähes samalla porukalla uudestaan. Aikas kivaa.
Lipeltä matka jatkuu toiselle, vielä pienemmälle Koh Mookin saarelle. Jota odotan innolla, koska siellä en ole koskaan käynyt. Olisiko joku lukijoiden joukosta kenties käynyt?
Uusi vuosi otetaan vastaan Koh Lantalla, yay (ja yövytään saaren ainoassa hotellissa joka oli enää varaus hetkellä vapaana. Ihan pientä fear factoria siis luvassa). Mutta kiva päästä ajan kanssa saarta kiertämään. Koh Lantan jälkeen siirrytäänkin sitten Bangkokin humuun vielä pariksi päiväksi. Muutaman päivän aikaisemmin Bangkokissa olleena sisäistin, että shoppailtavaahan siellä toki löytyy. Mutta tulisiko jollain jotain muuta vinkkiä mieleen missä kannattaisi käydä, tai tehdä?Nämä alimmat kuvat ovat vuoden takaa Koh Lipeltä. Olen kyllä ihan into pinkeenä tulevasta lomasta! Voi että miten ihanaa pakata jälleen rinkka ja aimo annos seikkailumieltä. Ystävät hyvät mukana, ja vain aikaa ympärillä. Voi vapaasti päättää haluaako tänään snorklailla, sukeltaa, seikkailla, joogailla, löhöillä, chillailla ja vaan olla. Mun yksi unelmista olisi kyllä päästä ratsastamaan rannalla auringonlaskun aikaan...klisee, hah? Mutta tuo rakkaani on tähän todennut jo monet kerrat että jää suosiolla niin sanotusti rannalle. (pelkää hevosia)Että tälläistä seikkailua luvassa. (woop!whoop!) Onko jollain muullakin matkakuumetta ilmassa?
Apuja matkakuumeeseen löytyy ainakin tammikuun Matkamessuilta! *Vinkkinä muuten että viikonloppuna blogiini on tulossa lippuarvonta messuille, joten olkaahan kuulolla. Muimui.

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!