Testattua: Alpaderm-aurinkosuojasuihke

Luulin tehneeni tästä aurinkorasvasta jo loppukesästä postauksen, mutta en näemmä koskaan tehnytkään. Kuvat kyllä muistin ottaneeni, (ja kaivoin ne nyt esille), mutta siihen se onkin sitten jäänyt. No, aurinkorasva on kohdallani taas ajankohtainen. Täällä Thaimaan auringon alla aurinkorasvaa tulee nimittäin laitettua ja lisättyä joka päivä.
Minulla tosin on jo suosikki aurinkorasva, jota olen täällä blogissani moneen kertaan jo hehkuttanut. Postaukset löytyvät täältä ja täältä. (yksi purkki mennyt jo, ja jouduin ostamaan uutta 50-suojakertoimella olevaakin. Kuumaa ja hellettä piisaa siis). Mutta halusin löytää myös hyvän aurinkorasvan sertifioidun luonnonkosmetiikan puolelta. Muutaman epäonnisen kokeilun jälkeen tämä Alpadermin aurinkosuojasuihke on osoittautunut hyväksi. Ja rohkeasti tilasin sitä kaksi pulloa kerralla Joliesta.


Toki tuote ei levitettäessä käyttäydy aivan kuten muut aurinkovoidesprayt, vaan koostumus on enemmän lirumpi. Eli vähän joutuu antamaan anteeksi tuotteelle "hyvän asian puolesta". Loppukesän aurinkohelteisiin tuote ajoi kuitenkin asiansa (kuvat otettu silloin), ja toimi kasvoissakin ihan kelpoisasti. Ehkä jos olisin yhtään ruskeampi, rasva alkaisia näkyä hieman valkoisena ihon pinnalla. Se on todella inhottava ominaisuus aurinkorasvoissa.




Minkälaisia aurinkorasvakokemuksia ja suosikkeja teillä on? Itselleni on hyvin tärkeää että aurinkorasva on laadukasta ja suojaavaa, ja tietysti se että sitä käytetään.


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!