Voita liput Matkamessuille!


Matkabloggaaja ilmoittautuu!

Messukeskuksessa pidettävät Matkamessut tulevat jälleen tammikuussa, ja olen Siveltimellä-blogillani yksi monista messuille kutsutuista matkabloggaajista. (ihan huikeeta minulle. Pienen pieni blogini kiittää ja kumartaa messutahoa siviilirohkeudesta ottaa myös pienemmän linjan tekijöitä joukkoonsa). Tulen siis pyörimään messuilla varmasti useampana päivänä, tapaamassa muita blogaajia sekä tietysti hullun kiilto silmissä ideoin ja suunnittelen messuilla varmasti uusia reissuja maailman ääriin. Bloggaaja kutsun johdosta, no oikeastaan ansiosta, saan ilokseni arpoa teille rakkaat lukijani pari lippua tuleville Matkamessuille. 

Osallistuminen on helppoa! Jätä kommenttisi selkeällä nimimerkillä tämän viestin kommenttikenttään 23.12 mennessä, vastaamalla kysymykseen: Mihin sinä haaveilet matkustavasi? tai mikä on seuraava matkakohteesi?

Arvon kommenttia jättäneiden kesken 2 kappaletta lippuja, eli kaksi henkilöä voittaa. Suoritan arvonnan Joulun pyhinä. Joten voittajille tämä on vähän kuin extra joululahja :) Huomioithan, että pyydän voittajia olemaan yhteydessä minuun sähköpostitse, jolloin kerron tarkemmin lippujen lunastamisesta.
Arvottava messulippu oikeuttaa sisäänpääsyyn yhtenä messujen yleisöpäivänä. Matkamessut 2014 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä, ja ovet ovat auki yleisölle 17-19.1.2014 Lisätietoa ja tarkemmat aukioloajat osoitteessa www.matkamessut.fi

Tsemppiä kisaan kaikille, ja toivottavasti tapaamme Matkamessuilla tammikuussa!

12 kommenttia

 1. Oi matkakuume ja matkamessut! Ihan pakko osallistua tähän skabaan kun oon yrittänyt miettiä jo jonkin aikaa ens kesälomaks suunnitelmia ;) Vastaan siis kysymykseen mikä on minun seuraava matkakohde ja se on Budapest! Aion aloittaa uuden vuoden viikonloppureissulla Unkariin, jonne pääsen muistelemaan vanhoja sekä luomaan uusia muistoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Laura, ja kiva kun päätit osallistua kisaan. Budapest on kiva kaupunki, ja varsinkin elokuussa Sziget-festareiden aikaan ;) Onnea arvontaan! :)

   Poista
 2. Uuu, voisin mennä messuille!

  Matkahaaveita on vaikka kuinka mutta ehkä ne on nyt vähäksi aikaa hämärtyneet kun se Australian reissu häämöttää jo ihan nurkan takana :) En oikein vieläkään usko että olen menossa, iiks.

  Ja seuraavakin kohde Australian jälkeen on sovittu, mennään kaveriporukalla toukokuun lopulla Pietariin. Näiden lisäksi käyn kevään aikana neljällä eri työmatkalla ulkomailla (no okei kaksi niistä on Tallinnaan, lasketaanko sitä?) eli kyllä siinä on hetkeksi matkustamista, haaveillaan sitten taas ensi syksynä uudelleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikk Nina! Ja uuuh, toi Australia on vaan liian hyvää ollakseen totta. Ihan huippua että pääset sinne pian! :) Ei toi huonolta reissukeväältä muutenkaan osaltasi kuulosta, hihh... Tsemppiä arvontaan!

   Poista
 3. Paula W12/14/2013

  Seuraava matkakohde on luultavasti Barclona. :) Muuton takia rahat on vähän vähissä, eikä lomapäiviäkään uudessa työpaikassa kauheasti ehdi kertyä, mutta jonnekkin on keväällä päästävä! En ole ennen käynyt Barcelonassa, mutta se olisi sopivan hintainen reissu, jossa voisi yhdistää kaupunki- ja rantaloman. Jos raha ei olisi este, lähtisin Indonesiaan. Olisi ihana päästä matkamessuille hakemaan inspiraatiota ja uusia haave kohteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Paula, kiva että otit osaa arvontaan. Barcelona on loistava valinta reissukohteeksi! Kuten sanoit, siinä yhdistyy kivasti kaupunki- ja rantaloma. Olen käynyt monta kertaa siellä, ja kaupunki toimii yhä vain. I <3 BCN. Onnea arvontaan! :)

   Poista
 4. Anonyymi12/16/2013

  Seuraava kohde on vielä avoinna, mutta ystävieni kanssa on ollut puhetta Lontoosta, joten ehkäpä se toteutuu ensi vuonna. Haaveilen pääseväni vielä joskus ns. paratiisisaarille eli Cook-saarille tms. Myös muut ns. kaukokohteet kiinnostaisivat. Kunhan ensin saan opinnot suoritettua ja raha-asiat kuntoon niin sitten voin ehkä toteuttaakin haaveitani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, ja kiitos osallistumisesta! Toivottavasti Lontoon reissusi toteutuu ensi vuonna. Ja voi että Cook-saaret menevät kyllä minunkin haave-listalle :) Onnea arvontaan!

   Poista
 5. Anonyymi12/17/2013

  Tällä hetkellä mieleni tekisi lähteä ihan vaan lappiin :-)

  marika.nikula@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Anonyymi12/21/2013

  Australia ja Uusi-Seelanti ollut kauan mielessä. USAssa myös paljon kohteita minne haluaisin matkustaa....euroopassakin...toivon että saan liput matkamessuille, sieltä varmasti löytyy hyviä ideoita seuraavaa matkaa miettien:) t.Mirka

  VastaaPoista
 7. Anonyymi12/21/2013

  Arabiemiraatit mielessä. Turvallinen paikka matkustaa. Aurinkovarma :-)
  Hyvää joulua! -Jake

  VastaaPoista
 8. Anonyymi12/22/2013

  Kaukaiset kohteet kuullostaa niin ihanilta, mutta nautin kotimaan matkailusta tosi paljon.....myös Viro kesällä kiinnostaa.
  Katja V

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!